KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

VICHY - Termalna voda u spreju 150 ml

  • Šifra Proizvoda:25030031

Tip preparata

TERMALNA VODA

Namena

NEGA LICA I TELA, ZA HIDRATACIJU

Pakovanje

150 ml

Kolekcija

TERMALNA VODA

Cena: 900 720 RSD

Dodaj u korpu

Vichy termalna voda u spreju namenjena za muškarce i žene koji žele da umire ili osveže svoju kožu, bez obzira na njen tip. Preporučuje se osetljivoj koži.

Osvežavajuća voda lepote za osetljivu kožu obogaćena dragocenim i blagotvornim mineralima. Prirodna formula koju nije moguće sintetisati u laboratorijama. Nastaje tokom sporog prolaska kristalnim dubinama vulkana Auvergnea i tu se menja i puni dragocenim mineralima pre no što izađe na površinu čista i prirodno blagotvorna. Bogata je jedinstvenom kombinacijom više od 15 blagotvornih i retkih minerala poput gvožđa, kalijuma, kalcijuma, mangana i silicijuma. Poznata je po svojim izuzetnim umirujućim, jačajućim i svojstvima obnavljanja koja su dokazana kroz 34 različite studije, na više od 600 učesnika, na svim tipovima kože, i onoj najosetljivijoj, i pod dermatološkim nadzorom. Osvežava kožu, smanjuje osećaj neudobnosti, umiruje iritacije, štiti epidermis od štetnih napada iz okoline, jača prirodni odbrambeni sistem kože i podstiče ćelijsku obnovu. 100% čist i prirodni aktivni sastojak, hipoalergena, bez mirisa i bez konzervansa.

Posle uklanjanja šminke, a pre nanošenja svakodnevne nege termalnu vodu sa udaljenosti od 30 cm naprskajte na čisto lice. Ostavite da deluje nekoliko sekundi, a ostatak nežno obrišite maramicom. Možete da se koristi kao fiksator šminke ili za osveženje kože tokom dana.

Slični proizvodi: