KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

VICHY Praznični poklon

VICHY PRAZNIČNI POKLON ZA IDEALNU KOŽU

Novembar 2015. – Život kože je dinamična ravnoteža koja se menja iz dana u dan i zavisi od različitih unutrašnjih i spoljašnjih faktora. Vichy smatra da je nega koju nudimo koži važnija od njene prirode – uz odgovarajuću negu koža može biti preoblikovana i postići svoj ideal. U nastupajućim hladnim danima, koža lica zahteva poseban tretman kako bi zadržala svoju prirodnu blistavost i udobnost. Zdrava i lepa koža je Vichy poklon koji u nastupajućim praznicima možete deliti sa svojim najmilijima. U okviru promocije koja traje do 10. decembra 2015. Vichy nagrađuje kupovinu odabranog Vichy proizvoda za negu posebnim poklonom - novogodišnjom kuglicom Vichy rutine nege.

Bez obzira na tip kože (osetljiva, zrela, suva, sklona nepravilnostima), starost ili stil života koža može biti preoblikovana i dostići svoj ideal.Personalizovana rutina čišćenja, transformacije i nege su tri ključna koraka za otkrivanje idealne kože. Vichy linije proizvoda pažljivo su oblikovane prema različitim potrebama i željama kože svake osobe.

AQUALIA THERMAL DINAMIČNA HIDRATACIJA je linija proizvoda za osetljivu kožu lica koja efikasno hidrira isušena područja lica. Osim hidratacije, Aqualia Thermal dubinski jača kožu i daje joj svežiji i blistaviji izgled. Inovacija omogućava koži da neprestano crpi vodu kao da ima na hiljade unutrašnjih termalnih izvora. Koža je snabdevena vodom, svakog dana je sve smirenija i otpornija, spremna za borbu sa hladnim, zimskim danima.

IDEALIA linija proizvoda za negu kože sa prvim znakovima starenja: prve bore, manjak blistavosti i neujednačen ten. Idealia nega daje koži zdrav sjaj i omogućava transformaciju kvaliteta kože: ujednačen ten, glatku površinu kože i ublažene bore.

LIFTACTIV SUPREME je nova progresivna nega za korekciju bora i čvrstine kože koja pruža lifting efekat iz dana u dan. Liftactiv Supreme omogućava borbu protiv starenja tokom celog dana i dugoročnog starenja kože lica: pruža trenutan utisak izglađene i ujednačene površine kože. Koži daje svež i odmoran izgled  i dugoročno deluje protiv bora.

NEOVADIOL linija proizvoda u obliku kompenzacione kozmetike koja obnavlja mladalački izgled kože i deluje na tri vidljive posledice menopauze na koži: osećaj gustine, preoblikovane crte lica i blistavost tena.

NORMADERM Za masnu i problematičnu kožu karakteristična je prekomerna aktivnost lojnih žlezda, stoga pravilna njega  predstavlja prvi važan korak na putu do zdravog i lepog izgleda kože. Vichy linija Normaderm potpuna  je linija za borbu protiv nepravilnosti odrasle kože.

NUTRIOLOGIE proizvodi su proizvodi za dubinsko hranjenje vrlo suve i osetljive kože. Trenutno stvaraju osećaj prijatnosti i dubinsku promenu: najsuvlja koža postupno poprima kvalitet normalne kože.

IDEALAN PRAZNIČNI POKLON

Lep je osećaj dobiti poklon, ali je isto tako predivan osećaj darivati i usrećiti najmilije. Zato Vichy uz kupovinu dnevne nege, u periodu od 10. novembra do 10. decembra, nagrađuje vernost svojih potrošača i njihovih najmilijih. Uz kupovinu, na poklon dobijate posebnu novogodišnju kuglicu koja u sebi sadrži uzorke proizvoda i jedinstven kod. Prijavom koda na darujte.vichy.rs, omogućava se slanje praznične želje i odgovarajuće nege za lice kao poklon.