KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

VICHY - Liftactiv DS – serum 10 za oči i trepavice 15 ml

  • Šifra Proizvoda:25456403

Tip preparata

SERUM

Namena

NEGA LICA I OČIJU, NEGA PROTIV STARENJA, ZA SVE TIPOVE KOŽE

Pakovanje

15 ml

Kolekcija

LIFTACTIV DERM SOURCE

Cena: 3.734 3.136 RSD

Dodaj u korpu

Namenjen ženama starijim od 35 godina koje žele vidnu promenu u pogledu, sve do vrhova trepavica: učinak liftinga + osvetljenje + regeneracija trepavicaKonačno postoji serum za mladalački pogled. Takođe i za osetljive oči.

Ublažava bore, čak i najdublje, osvežava pogled i obnavlja trepavice za otvoreniji izgled očiju. Jedinstven napredak u borbi protiv starenja, koncentriran u Serumu 10 za oči i trepavice. Sastav: ramnoza 10% + osvetljivači + ceramidi

RAMNOZA: aktivni sastojak biljnog porekla koji se nalazi u koncentraciji od 10% i deluje neposredno na Derm Source.

OSVETLJIVAČI: Vichy je izabrao fine reflektujuće čestice bisera za osvetljivanje pogleda, posebno zbog njihove potpune neškodljivosti za osetljivi predeo oko očiju.

CERAMIDI: prirodne komponente mladalačkih trepavica. Vichy je izabrao ceramide sa antinflamatornim i lekovitim svojstvima za potpuno regenirisanje trepavica.

Hipoalergena formula, bez parabena, oftalmološki i dermatološki testirana na osetljivim očima. Obogaćena termalnom vodom Vichy, smiruje i obnavlja kožu. Sveža i topiva tekstura seruma sa učinkom osvetljavanja.

Ritual negovanja, samo za vaše oči:

1. Odstranite poklopac i vrhovima prstiju razmažite kapljicu seruma.

2. Zatvorite oči pa nežnim pritiskom prstiju nanesite serum po predelu oko očiju.

3. Zatvorenih očiju, serum lagano nanesite na čitam predeo pogleda, od unutrašnjeg ka spoljašnjem kraju oka, uključujući i trepavice.

4. Postupak okončajte zatvorenih očiju tako da kažiprstom serum nanesete na vrhove trepavica pa do kapaka za stvaranje učinka "uvrnutih trepavica".

Slični proizvodi: