KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

VICHY - Liftactiv DS – nega za područje oko očiju 15 ml

  • Šifra Proizvoda:25456273

Tip preparata

KREMA

Namena

NEGA LICA I OČIJU, NEGA PROTIV STARENJA ZA SVE TIPOVE KOŽE

Pakovanje

15 ml

Kolekcija

LIFTACTIV DERM SOURCE

Cena: 3.000 2.400 RSD

Dodaj u korpu

Namenjeno ženama iznad 40 godina, čak i sa osetljivim očima, koje žele sveobuhvatnu negu područja oko očiju: bore, kapci, podočnjaci i kesice ispod očiju. Prva korektivna nega sa efektom liftinga na celom području oko očiju, čak i za osetljive oči.

Ova inovacija je postala moguća zahvaljujući odabiru 3 snažna aktivna sastojka visoke tolerancije:

- ramnoza, biljni šećer 100% prirodnog porekla koji istovremeno umiruje kožu i deluje protiv bora jer stimuliše Derm Source, izvor mladosti cele kože, za sveukupno anti-age delovanje na bore i na čvrstoću kože.

- kofein deluje protiv podočnjaka, podstiče mikrocirkulaciju u koži i drenažu vode.

- escin (ekstrakt divljeg kestena) otklanja, smanjuje i umiruje ispod očiju i natečenost.

Područje oko očiju je podmlađeno, a Vaš pogled osvežen. Nega deluje na celo područje oko očiju i za primetno mlađi pogled: bore su ublažene, kapci podignuti, tamni podočnjaci i kesice ispod očiju smanjeni. Njena hipoalergena formula bez mirisa testirana je na osetljivim očima pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom. Tekstura u trenu poboljšava izgled kože i ne razliva se u oči.

Negu nanesite ujutru i uveče nežnim pokretima na celo područje oko očiju (podočnjaci, gornji kapci sve do obrva, bore u uglovima očiju). Nežno razmažite (bez pritiskanja) od unutrašnjeg ka spoljnom uglu oka i nežnim tapkanjem utrljajte negu u kožu. Nanošenje završite na borama u uglovima očiju. Liftactiv Derm Source za oči može se nanositi sve do ivica trepavica.

Slični proizvodi: