KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

VICHY - Vichy - Idealia krema za glatku i blistavu kožu - nega za normalnu do mešovitu kožu

  • Šifra Proizvoda:25456296

Tip preparata

KREMA

Namena

NEGA LICA PROTIV STARENJA, ZA NORMALNU I MEŠOVITU KOŽU

Pakovanje

50 ml

Kolekcija

IDÉALIA

Cena: 3.480 2.784 RSD

Dodaj u korpu

Kraći opis: Namenjeno svim ženama, bez obzira na godine, tip kože i ten. Prva Vichy nega koja, osim što deluje protiv bora, stvara kvalitet idealne kože.

Namenjeno svim ženama, bez obzira na godine, tip kože i ten. Prva Vichy nega koja, osim što deluje protiv bora, stvara kvalitet idealne kože.

Besprekoran kvalitet kože: finija tekstura kože, ujednačen ten, ublažene bore. Kombuha je u farmakopeji poznata već vekovima zbog svojih terapeutskih, antioksidativnih i okrepljujućih svojstava. Laboratorije Vichy otkrile su da je prvi aktivni sastojak koji može da preoblikuje kvalitet kože. Dobija se postupkom biotehnološke fermentacije crnog čaja i u njoj se prirodno sadrže AHA+vitamini+polifenoli: dragoceni spoj koji deluje na kožu sloj po sloj. Hipoalergena formula bez parabena, dermatološki testirana na osetljivoj koži. Obogaćena termalnom vodom Vichy koja umiruje i obnavlja kožu. Njena nežno ružičasta tekstura koži u trenu daje zdrav sjaj. Istovremeno je bogata i prozračna, stapa se sa kožom i daje trenutni osećaj svežine i prijatnosti.

Nanesite na čistu i suvu kožu laganim pokretima na gore koji uglačavaju kožu.

Slični proizvodi: