KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

VICHY - Dermablend – korektivni tečni puder br. 25 30 ml

  • Šifra Proizvoda:25030635

Tip preparata

TEČNI PUDER

Namena

TEČNI PUDER, ZA SVE TIPOVE KOŽE

Pakovanje

30 ml

Kolekcija

DERMABLEND

Cena: 2.706 2.164 RSD

Dodaj u korpu

Namenjen za potpuno prekrivanje nepravilnosti kože, crvenila, podočnjaka i nejednakosti tena, pigmentnih poremećaja, angioma itd..

Formula korektivnog tečnog pudera za lice Dermablend spaja visoku koncentraciju pigmenata za optimalno prekrivanje i izuzetno upijajuću i laganu teksturu koja koži daje prirodan izgled i osećaj prijatnosti tokom celog dana. U kontaktu sa epidermisom tekstura postaje tečnija a pigmenti boje se slivaju po celoj površini i potpuno prekrivaju nepravilnosti na koži, a da se ne nakupljaju u grudvice ili stvaraju utisak suve maske. Ovaj puder Vam nudi trostruko delovanje: visoku moć pokrivanja 16h + prirodan izgled lepote + optimalan osećaj prijatnosti i 24-satna hidratacija. 30% koncentracija pigmenata za savršeno pokrivanje. Pigmenti „soft-focus”, koji prekrivaju nepravilnosti i tako stvaraju lepu kožu kao klasični puderi za lice. Obogaćen glicerinom i eteričnim uljem biljnog porekla, koji ga čine glatkim, tečnim i prijatnim. U dodiru sa toplotom kože pretvara se u fluid, a njegova tekstura stvara izuzetno tanak sloj bez naglašavanja bora i bez masnog traga na koži. Ten je u potpunosti ujednačen sa prirodnim efektom „gole kože”. Nepravilnosti kože su u trenutku prekrivene bez tragova ili grudvica. Ten je ravnomeran i sjajan, koža je elastična i izgleda prirodno, prati je osećaj prijatnosti. Bez efekta maske.

Nanesite korektivni tečni puder vrhovima prstiju ili pomoću sunđerčića na kožu laganim pokretima i razmažite od sredine lica prema krajevima. U slučaju većih nepravilnosti utapkajte puder na to područje i nežno ga razmažite kružnim pokretima. Razmažite prema vratu, ušima i ka liniji kose pa obrišite ivice. Ponovite nanošenje dok ne dobijete željenu prekrivenost.

Slični proizvodi: