KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

VICHY - Dermablend – korektivni tečni puder br. 15 30 ml

  • Šifra Proizvoda:25030634

Tip preparata

TEČNI PUDER

Namena

TEČNI PUDER, ZA SVE TIPOVE KOŽE

Pakovanje

30 ml

Kolekcija

DERMABLEND

Cena: 2.680 2.251 RSD

Dodaj u korpu

Formula korektivnog tečnog pudera za lice Dermablend spaja visoku koncentraciju pigmenata za optimalno prekrivanje i izuzetno upijajuću i laganu teksturu koja koži daje prirodan izgled i osećaj prijatnosti tokom celog dana. U kontaktu sa epidermisom tekstura postaje tečnija a pigmenti boje se slivaju po celoj površini i potpuno prekrivaju nepravilnosti na koži, a da se ne nakupljaju u grudvice ili stvaraju utisak suve maske.

Ovaj puder Vam nudi trostruko delovanje: visoku moć pokrivanja 16h + prirodan izgled lepote + optimalan osećaj prijatnosti: 24-satna hidratacija.

1. 30% koncentracija pigmenata za savršeno pokrivanje.

2. Pigmenti „soft-focus”, koji prekrivaju nepravilnosti i tako stvaraju lepu kožu kao klasični puderi za lice.

3. Obogaćen glicerinom i eteričnim uljem biljnog porekla, koji ga čine glatkim, tečnim i prijatnim. U dodiru sa toplotom kože pretvara se u fluid, a njegova tekstura stvara izuzetno tanak sloj bez naglašavanja bora i bez masnog traga na koži. Ten je u potpunosti ujednačen sa prirodnim efektom „gole kože”.

Njegova hipoalergena formula visoke tolerancije testirana je pod dermatološkim nadzorom na osetljivoj koži. Nekomedogeno, bez mirisa, SPF 35. 24-časovna hidratacija.

Nepravilnosti kože su u trenutku prekrivene bez tragova ili grudvica. Ten je ravnomeran i sjajan, koža je elastična i izgleda prirodno, prati je osećaj prijatnosti. Bez efekta maske.

Slični proizvodi: