KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

VICHY - Dercos – Neogenic svakodnevni tretman u monodozama 28x6ml

  • Šifra Proizvoda:25456393

Tip preparata

AMPULE

Namena

PROTIV OPADANJA KOSE

Pakovanje

6 ml

Kolekcija

DERCOS

Cena: 12.259 9.807 RSD

Dodaj u korpu

Namenjeno muškarcima i ženama sa smanjenom gustinom kose čija je koža glave vidljiva ili sa retkom kosom. Prvi tretman za bujniju kosu sa patentiranim molekulom STEMOXYDINE 5%. 1700 novih vlasi u 90 dana.

Između 2 ciklusa rasta folikul vlasi ulazi u latentnu fazu tokom koje prestaje njegova aktivnost i on ostaje prazan. Kako bi izašao iz te faze, folikulu vlasi je potreban signal za buđenje: proučavanjem upravo ove odlučujuće faze Istraživački centar L'Oréal je otkrio ključnu ulogu matičnih ćelija u buđenju folikula u latentnoj fazi i obnovi kose. Dercos Neogenic sa Stemoxydine-om, prvim molekulom biomimetičkog delovanja za podsticanje funkcija matičnih ćelija. Aktiviraju se folikuli u latentnoj fazi. Primereno za osetljivu kožu glave. Hipoalergena i nelepljiva formula bez parabena. Prijatan losion nežnog mirisa. Podsticajan osećaj svežine nastaje nanošenjem losiona Neogenic. Losion se brzo upija i ne masti kosu. Olakšava raščešljavanje. Lagan i vrlo prirodan miris nege formulisan je da zavede i žene i muškarce. Omogućava prijatnu masažu kože koja podstiče mikrocirkulaciju, zahvaljujući ergonomskom masažnom nastavku.

Svakodnevno nanošenje: 1 monodoza ujutru ili uveče na suvu ili vlažnu kosu, tokom 3 meseca za optimalnu efikasnost. Umasirati pomoću aplikatora.

Slični proizvodi: