KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

VICHY Dercos nega kose

Oktobar 2015. - Lepa kosa odraz je mladosti i zdravlja. Stoga je masna kosa, perut ili opadanje kose često povod za lošiju sliku o sebi i ima vrlo snažan psihološki uticaj. Određeni svakodnevni uticaji poput zagađene okoline, stresa, umora ili feniranja mogu uticati na ravnotežu mikrobioma i potstaći nepravilnosti na vlasištu. Dercos, vodeća dermokozmetička ekspertiza za zdravlje i lepotu kose, ove jeseni predstavlja 4 proizvoda sa ciljanim delovanjem na kosu i vlasište u promotivnom pakovanju od 400 ml*.Odaberite odgovarajući DECOS tretman i pružite svojoj kosi zdrav izgled i vitalnost.

Dercos šampon protiv peruti za normalnu do masnu kožu deluje kao tretman za mesec dana. Uz Selen DS, antioksidans tokoferol (vitamin E), salicilna kiselina i ceramid R čine proizvod izuzetno efikasnim i potpomažu pri obnavljanju mikrobioma vlasišta. Ovaj šampon dokazuje svoju efikasnost već kod prvog nanošenja, uklanjajući do 100%** vidljive peruti. Vlasištu se vraća zdravlje: perut je uklonjena, ljuštenje regulisano, a kosa postaja meka, elastična i sjajna. Preporuka je da se prilikom nanošenja šampona masira vlasište, ostavi da deluje 2 minuta i da se šampon dobro ispere vodom.

Dercos Energetski šampon protiv opadanja kose sa aktivnim sastojkom Aminexil SP94™ i Vitaminima PP, B5* i B6 efikasno vraća vitalnost kose od korena do vrhova. Patentirani molekul Aminexil održava debljinu i gustinu kose, a njena efikasnost je klinički dokazana. Savetujemo da prilikom nanošenja šampona masirate vlasište jer se podsticanjem mikrocirkulacije koreni dlaka efikasnije obezbeđuju hranljivim materijama potrebnim za rast. Šampon je idealna dopuna DERCOS Aminexil tretmanima protiv opadanja kose.


*Promotivno pakovanje Dercos šampona protiv peruti sadrži 390 ml
**Testiranje redovnog korišćenja 2 nedelje – Italija

Dercos Neogenic šampon za gušću kosusadrži molekul Stemoxydine koji svojim biomimetičkim delovanjem ubrzava funkciju matičnih ćelija koje su izvor rasta novih vlasi. Time pruža vidljivo gušću kosu, bolju prekrivenost vlasišta, trenutan i trajan volumen. Kristalna formula sa ultra-laganom teksturom, obogaćena je stilizujućim polimerima za oblikovanje kose koji oblažu i najtanje vlasi. Ne otežava kosu. Lagana i brzo ispirajuća pena čini kosu mekanom, sjajnom i jednostavnijom za oblikovanje. Preporuka je da se prilikom nanošenja šampona masira vlasište, ostavi da deluje 2 minuta i da se šampon dobro ispere vodom. Šampon je idealna dopuna DERCOS Neogenic svakodnevnom tretmanu za ponovni rast kose.

Dercos blagi mineralni šamponprimeren je za celu porodicu i sve tipove kose. Blagi mineralni sastojci šampon čine idealnim za čestu upotrebu, a blistava gel tekstura koja se pretvara u kremastu penu omogućava osećaj prijatnosti. Jedinstvena snaga Vichy termalne vode čini kosu snažnijom i sjajnijom kao i vidljivo zdravijom. Savetujemo da za dodatan sjaj kose isperete šampon hladnom vodom kako bi se skupile sitne ljuspice kutikule na površini dlake i omogućile optimalnu refleksiju svetla.

POSEBNA PONUDA- VIŠE NEGE, NIŽA CENA
Bez obzira da li se radi o gubitku kose, proređenoj kosi, o problematici suve, tanke, masne ili kose sklone peruti, Dercos omogućava pravo rešenje za svaku potrebu. Ove jeseni, u svim ovlašćenim apotekama Vichy predstavlja posebnu ponudu, promotivno pakovanje od 400 ML* energetskog šampona protiv opadanja kose, blagog mineralnog šampona, šampona protiv peruti ili šampona za gušću kosu.Za sve savete, dijagnozu stanja vašeg vlasišta i uzorak proizvoda obratite se svom apotekaru, a za više informacija o promotivnoj akciji koja traje do isteka zaliha posetite http://www.vichy.hr/clanci/iframe-promotions/a29323.aspx.