KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

VICHY - Aqualia thermal – dinamična hidratacija – bogata krema za isušenu kožu lica 40 ml

  • Šifra Proizvoda:25456634

Tip preparata

KREMA

Namena

HIDRATACIJA, NEGA LICA ZA SUVU KOŽU

Pakovanje

40 ml

Kolekcija

AQUALIA THERMAL

Cena: 2.010 1.608 RSD

Dodaj u korpu

Namenjena ženama u dobi između 20 i 60 godina sa isušenom suvom kožom lica. Prva Vichy linija za dinamičnu hidrataciju koja podstiče cirkulaciju vode u svim zonama lica. Rezultati: koža je hidrirana milimetar po milimetar za svežu lepotu od jutra do večeri.

 

Termalna voda u koncentraciji od 10% udružena sa 3 energizujuće molekule (hijaluronska kiselina + aquabioryl + λ-karagenani) podstiče cirkulaciju vode u ćelijama lica i omogućava potpunu hidrataciju svih zona lica. Termalna voda Vichy, već poznata po svojim svojstvima obnavljanja i umirivanja kože, deluje na nov način: otvara međućelijske kanale i omogućava aktivnim sastojcima koji vezuju vodu da se kreću kroz sve zone lica. Hijaluronska kiselina i Aquabioryl koži dovode vodu potrebnu za njenu hidrataciju dok λ-karagenani omogućavaju dugoročnu hidrataciju i obnavljaju zaštitnu barijeru kože. Koža je u potpunosti hidrirana: blistav ten, svež izgled kože, ublažene linije isušenosti. Ispitano na osetljivoj koži pod dermatotoškim nadzorom. Raskošna tekstura koja obavija kožu i ne ostavlja masni trag na koži. Nežan miris za izuzetno prijatnu negu.

 

Bogata krema se nanosi svakog jutra i večeri na suvu i potpuno čistu kožu, a posebna pažnja se posvećuje najisušenijim zonama.

Slični proizvodi: