KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

Vesti

17-Apr-2015
Dercos - Nova linija protiv peruti

April 2015. – Određeni svakodnevni činioci poput zagađene okoline, stresa, umora i sušenja kose fenom mogu uticati na ravnotežu mikrobioma i podstaći nastanak peruti. Novi Dercos šamponi protiv peruti za normalnu do masnu kožu, suvu kožu i za osetljivo vlasište testirani su pod dermatološkim nadzorom i potvrđuju svoju efikasnost: odstranjuju 100% vidljive peruti*.

10-Apr-2014
Galenska laboratorija

Galenska laboratorija „Farmanea“ trenutno izrađuje 49 preparata koji obuhvataju rastvore, masti, kreme, ulja, losione, praškove i stalno širi svoj asortiman. Galenska laboratorija ZUA Farmanea počela je sa radom 2009. godine dobijanjem rešenja Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Od samog otvaranja, nastojimo da odgovorimo na zahteve naših kupaca. U skladu sa tim u aprilu 2012. podnosimo zahtev za izmenu i dopunu rešenja Ministarstva zdravlja.

10-Apr-2014
O farmanei

U godinama kada svaka reč i gest farmaceuta predstavlja borbu za vraćanje poverenja i autoriteta, Zdravstvena ustanova apoteka Farmanea izgradila je sistem koji čini 28 apoteke , Galenska laboratorija, kao i Centar za kontinuiranu edukaciju.

10-Apr-2014
Oktobar mesec - pravila Ishrane

Oktobar-Mesec pravilne ishrane je nacionalna kampanja koju realizuju Zavodi za javno zdravlje od 2001.godine pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Srbije.Cilj kampanje je informisanje stanovništva u vezi sa zdravljem , sticanje saznanja ,formiranje ispravnih stavova i pravilnih navika u ishrani,koje je neophodno stvarati od najranijeg detinjstva.