KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

Vesti

19-Aug-2015
VICHY HOMME - Idealna muška nega

Vichy Homme linija Vichy proizvoda za negu lica i tela je jedinstvena jer odgovara specifičnim potrebama muške kože.

12-Aug-2015
ConnectUr@ akcija za međunarodni Dan mladih

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana mladih ConnectUr@ je želela da se potpuno posveti potrebama, željama i ciljevima mladih ljudi i za njih odabrala posebne artikle na akcijskom sniženju.

10-Aug-2015
LRP Anthelios XL Transparentni sprej

nthelios XL, linija proizvoda za zaštitu od sunca koju preporučuju dermatolozi širom sveta, ovog leta je predstavila ANTHELIOS XL transparentni sprej za lice i telo SPF 50+

24-Jun-2015
LRP CICAPLAST BAUME B5

Potencijalna oštećenja kože zapravo su deo svačije svakodnevnice: bilo da je reč o bebama ili odraslim ljudima, svi smo izloženi nezgodama poput posekotina, ogrebotina, blažih opekotina, kao i iritirane ili ispucale kože.

18-Jun-2015
VICHY IDÉAL SOLEIL BODY SPREJ

Kako bi odgovorio na očekivanja kod odabira proizvoda za zaštitu od sunca poput visoke zaštite, optimalne formule ali i blistavog i preplanulog tena, Vichy ove godine predstavlja revolucionarni proizvod

10-Jun-2015
NOVI ANTHELIOS XL TRANSPARENTNI SPREJ ZA LICE I TELO SPF 50+

Linija Anthelios XL predstavlja novu generaciju zaštite od sunca za osetljivu kožu koju preporučuju dermatolozi širom sveta.

02-Jun-2015
AQUALIA THERMAL

Ove godine Vichy nastavlja revoluciju na području dinamične hidratacije i predstavlja novi Aqualia Thermal balzam za područje oko očiju

26-May-2015
SUPER PENA ZA DECU SPF 50

Linija Ideal Soleil pruža visoku zaštitu za osetljivu dečiju kožu izloženu suncu i sadrži prijatne teksture za jednostavno i brzo nanošenje za bezbrižnu igru na suncu.

15-May-2015
ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS

2015. godine La Roche-Posay predstavlja prvo Anthelios mleko za osetljivu kožu beba SPF 50+ koje sadrži novu formulu posebno razvijenu za osetljivu kožu najmlađih.

14-May-2015
LINIJA IDÉALIA  ZA BORBU PROTIV PRVIH ZNAKOVA STARENjA

Za postizanje idealne kože potrebno je preoblikovati njen kvalitet. Transformacija boje tena, površine i blistavosti tri su ključne dimenzije za postizanje idealnog kvaliteta kože.

12-May-2015
VICHY ANTI-AGE STRUČNjAK

Maj 2015. - Vichy istraživanja neprestano produbljuju znanje o starenju kože i stvaraju visoko efikasna dermokozmetička rešenja revolucionarnih tekstura i prijatnosti, prilagođena čak i osetljivoj koži. Bez obzira na starost, Vichy omogućava idealnu negu za svaki tip kože u borbi protiv starenja: Linija Idéalia je prva Vichy linija koja se bori protiv prvih znakova starenja i preoblikuje kvalitet kože. Linija Liftactiv pomaže pri učinku liftinga i na taj način deluje protiv dubokih bora i gubitka čvrstoće. Neovadiol predstavlja idealnu liniju za zrelu kožu koja se uspešno bori protiv gubitka gustine, povećanja krhkosti i suvoće kože. Zajedno, ove tri linije omogućavaju idealnu kožu u svakom dobu, čak i za osetljivu kožu! U maju Vichy predstavlja ekskluzivnu ANTI-AGE LIMITED EDITION ponudu:Potražite Vašu omiljenu Vichy Anti-Age negu u posebnom 75 ml pakovanju, po ceni od 50 ml.*

30-Apr-2015
ANTHELIOS XL Sa termalnom vodom La Roche-Posay

April 2015. - Ne smemo zaboraviti da osetljiva koža lica pamti i ne oprašta, zato je potrebno pravilno je zaštititi uoči prolećnih i letnjih vrućina, kao i sve jačeg UV zračenja.

23-Apr-2015
IDEAL SOLEIL BRONZE

April 2015.- Kako bi odgovorio na očekivanja kod odabira proizvoda za zaštitu od sunca poput visoke zaštite, optimalne formule ali i blistavog i preplanulog tena, Vichy ove godine predstavlja revolucionarni proizvod: IDEAL SOLEIL BRONZE novi hidratantni gel-fluid za optimalnu preplanulost osetljive kože lica koji pruža visoku zaštitu i idealnu preplanulost jer stimuliše prirodnu proizvodnju melanina za postizanje zlatnog, blistavog i ujednačenog ten.

17-Apr-2015
Dercos - Nova linija protiv peruti

April 2015. – Određeni svakodnevni činioci poput zagađene okoline, stresa, umora i sušenja kose fenom mogu uticati na ravnotežu mikrobioma i podstaći nastanak peruti. Novi Dercos šamponi protiv peruti za normalnu do masnu kožu, suvu kožu i za osetljivo vlasište testirani su pod dermatološkim nadzorom i potvrđuju svoju efikasnost: odstranjuju 100% vidljive peruti*.

10-Apr-2014
Galenska laboratorija

Galenska laboratorija „Farmanea“ trenutno izrađuje 49 preparata koji obuhvataju rastvore, masti, kreme, ulja, losione, praškove i stalno širi svoj asortiman. Galenska laboratorija ZUA Farmanea počela je sa radom 2009. godine dobijanjem rešenja Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Od samog otvaranja, nastojimo da odgovorimo na zahteve naših kupaca. U skladu sa tim u aprilu 2012. podnosimo zahtev za izmenu i dopunu rešenja Ministarstva zdravlja.

10-Apr-2014
O farmanei

U godinama kada svaka reč i gest farmaceuta predstavlja borbu za vraćanje poverenja i autoriteta, Zdravstvena ustanova apoteka Farmanea izgradila je sistem koji čini 28 apoteke , Galenska laboratorija, kao i Centar za kontinuiranu edukaciju.

10-Apr-2014
Oktobar mesec - pravila Ishrane

Oktobar-Mesec pravilne ishrane je nacionalna kampanja koju realizuju Zavodi za javno zdravlje od 2001.godine pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Srbije.Cilj kampanje je informisanje stanovništva u vezi sa zdravljem , sticanje saznanja ,formiranje ispravnih stavova i pravilnih navika u ishrani,koje je neophodno stvarati od najranijeg detinjstva.