KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

Vesti

24-Sep-2015
VICHY NORMADERM Stručnjak za nepravilnosti kože

Nepravilnosti na koži su sve češći problem kod odraslih žena, a uzroci tih nepravilnosti mogu biti različiti, od hormonalnih ciklusa, spoljašnjih faktora poput zagađenja, do velikih životnih promena poput trudnoće. Sve je veći broj žena koje pate od pojave nepravilnosti na koži i to sve više utiče na njihovo samopouzdanje.

22-Sep-2015
24 sata VICHY idealne nege

Septembar 2015. - San predstavlja jednu trećinu našeg života. Baš poput celog tela, koža spava, ali upravo tokom sna, njena obnova je najaktivnija.

16-Sep-2015
ConnectUr@ akcija - Međunarodni dan starih

Godinama unazad, 1. oktobra širom sveta obeležava se Međunarodni dan starih.

15-Sep-2015
Osunčan i blistav ten uz Teint Ideal pudere

Tokom, ali i nakon letnjih meseci san o osunčanom i blistavom tenu postaje očekivanje broj 1 žena širom celog sveta. Vichy predstavlja Teint Ideal bronzani puder, koji nežno oblikuje crte lica i pruža efekat osunčanog i blistavog tena.

09-Sep-2015
LRP Cicaplast BAUME B5 - septembar

CICAPLAST BAUME B5 - IDEALNA NEGA ZA OBNAVLjANjE OŠTEĆENE, OSETLjIVE ILI NADRAŽANE KOŽE

24-Aug-2015
Izgledajte deceniju mlađe

Bezbednije, jeftinije i lakše od zatezanja lica i hemijskog pilinga, sledeće tajne će Vam otkriti kako da izgledate 10 godina mlađe.

19-Aug-2015
VICHY HOMME - Idealna muška nega

Vichy Homme linija Vichy proizvoda za negu lica i tela je jedinstvena jer odgovara specifičnim potrebama muške kože.

12-Aug-2015
ConnectUr@ akcija za međunarodni Dan mladih

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana mladih ConnectUr@ je želela da se potpuno posveti potrebama, željama i ciljevima mladih ljudi i za njih odabrala posebne artikle na akcijskom sniženju.

10-Aug-2015
LRP Anthelios XL Transparentni sprej

nthelios XL, linija proizvoda za zaštitu od sunca koju preporučuju dermatolozi širom sveta, ovog leta je predstavila ANTHELIOS XL transparentni sprej za lice i telo SPF 50+

24-Jun-2015
LRP CICAPLAST BAUME B5

Potencijalna oštećenja kože zapravo su deo svačije svakodnevnice: bilo da je reč o bebama ili odraslim ljudima, svi smo izloženi nezgodama poput posekotina, ogrebotina, blažih opekotina, kao i iritirane ili ispucale kože.

18-Jun-2015
VICHY IDÉAL SOLEIL BODY SPREJ

Kako bi odgovorio na očekivanja kod odabira proizvoda za zaštitu od sunca poput visoke zaštite, optimalne formule ali i blistavog i preplanulog tena, Vichy ove godine predstavlja revolucionarni proizvod

10-Jun-2015
NOVI ANTHELIOS XL TRANSPARENTNI SPREJ ZA LICE I TELO SPF 50+

Linija Anthelios XL predstavlja novu generaciju zaštite od sunca za osetljivu kožu koju preporučuju dermatolozi širom sveta.

02-Jun-2015
AQUALIA THERMAL

Ove godine Vichy nastavlja revoluciju na području dinamične hidratacije i predstavlja novi Aqualia Thermal balzam za područje oko očiju

26-May-2015
SUPER PENA ZA DECU SPF 50

Linija Ideal Soleil pruža visoku zaštitu za osetljivu dečiju kožu izloženu suncu i sadrži prijatne teksture za jednostavno i brzo nanošenje za bezbrižnu igru na suncu.

15-May-2015
ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS

2015. godine La Roche-Posay predstavlja prvo Anthelios mleko za osetljivu kožu beba SPF 50+ koje sadrži novu formulu posebno razvijenu za osetljivu kožu najmlađih.

14-May-2015
LINIJA IDÉALIA  ZA BORBU PROTIV PRVIH ZNAKOVA STARENjA

Za postizanje idealne kože potrebno je preoblikovati njen kvalitet. Transformacija boje tena, površine i blistavosti tri su ključne dimenzije za postizanje idealnog kvaliteta kože.

12-May-2015
VICHY ANTI-AGE STRUČNjAK

Maj 2015. - Vichy istraživanja neprestano produbljuju znanje o starenju kože i stvaraju visoko efikasna dermokozmetička rešenja revolucionarnih tekstura i prijatnosti, prilagođena čak i osetljivoj koži. Bez obzira na starost, Vichy omogućava idealnu negu za svaki tip kože u borbi protiv starenja: Linija Idéalia je prva Vichy linija koja se bori protiv prvih znakova starenja i preoblikuje kvalitet kože. Linija Liftactiv pomaže pri učinku liftinga i na taj način deluje protiv dubokih bora i gubitka čvrstoće. Neovadiol predstavlja idealnu liniju za zrelu kožu koja se uspešno bori protiv gubitka gustine, povećanja krhkosti i suvoće kože. Zajedno, ove tri linije omogućavaju idealnu kožu u svakom dobu, čak i za osetljivu kožu! U maju Vichy predstavlja ekskluzivnu ANTI-AGE LIMITED EDITION ponudu:Potražite Vašu omiljenu Vichy Anti-Age negu u posebnom 75 ml pakovanju, po ceni od 50 ml.*

30-Apr-2015
ANTHELIOS XL Sa termalnom vodom La Roche-Posay

April 2015. - Ne smemo zaboraviti da osetljiva koža lica pamti i ne oprašta, zato je potrebno pravilno je zaštititi uoči prolećnih i letnjih vrućina, kao i sve jačeg UV zračenja.

23-Apr-2015
IDEAL SOLEIL BRONZE

April 2015.- Kako bi odgovorio na očekivanja kod odabira proizvoda za zaštitu od sunca poput visoke zaštite, optimalne formule ali i blistavog i preplanulog tena, Vichy ove godine predstavlja revolucionarni proizvod: IDEAL SOLEIL BRONZE novi hidratantni gel-fluid za optimalnu preplanulost osetljive kože lica koji pruža visoku zaštitu i idealnu preplanulost jer stimuliše prirodnu proizvodnju melanina za postizanje zlatnog, blistavog i ujednačenog ten.

17-Apr-2015
Dercos - Nova linija protiv peruti

April 2015. – Određeni svakodnevni činioci poput zagađene okoline, stresa, umora i sušenja kose fenom mogu uticati na ravnotežu mikrobioma i podstaći nastanak peruti. Novi Dercos šamponi protiv peruti za normalnu do masnu kožu, suvu kožu i za osetljivo vlasište testirani su pod dermatološkim nadzorom i potvrđuju svoju efikasnost: odstranjuju 100% vidljive peruti*.

10-Apr-2014
Galenska laboratorija

Galenska laboratorija „Farmanea“ trenutno izrađuje 49 preparata koji obuhvataju rastvore, masti, kreme, ulja, losione, praškove i stalno širi svoj asortiman. Galenska laboratorija ZUA Farmanea počela je sa radom 2009. godine dobijanjem rešenja Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Od samog otvaranja, nastojimo da odgovorimo na zahteve naših kupaca. U skladu sa tim u aprilu 2012. podnosimo zahtev za izmenu i dopunu rešenja Ministarstva zdravlja.

10-Apr-2014
O farmanei

U godinama kada svaka reč i gest farmaceuta predstavlja borbu za vraćanje poverenja i autoriteta, Zdravstvena ustanova apoteka Farmanea izgradila je sistem koji čini 28 apoteke , Galenska laboratorija, kao i Centar za kontinuiranu edukaciju.

10-Apr-2014
Oktobar mesec - pravila Ishrane

Oktobar-Mesec pravilne ishrane je nacionalna kampanja koju realizuju Zavodi za javno zdravlje od 2001.godine pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Srbije.Cilj kampanje je informisanje stanovništva u vezi sa zdravljem , sticanje saznanja ,formiranje ispravnih stavova i pravilnih navika u ishrani,koje je neophodno stvarati od najranijeg detinjstva.