KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

Vesti

01-Mar-2016
DERMABLEND [3D CORRECTION]

Mart 2016.- Nekad je za postizanje savršenog tena bilo potrebno naneti više slojeva kozmetičkih proizvoda, a kod kože sklone nepravilnostima rezultat višeslojnog nanošenja pudera je često neprirodan izgled koji podseća na „masku“.

17-Feb-2016
Tokom zime izraženiji ekcemi i dermatitisi

Koža se tokom hladnih meseci više isušuje, što pogoduje nastanku i pogoršanju promena na koži, svraba i iritacija. Pacijenti koji boluju od kožnih oboljenja tokom zime imaju češća pogoršanja bolesti. To se na prvom mestu odnosi na osobe koji boluju od ekcema, atopijskog i seboroičnog dermatitisa i neurodermatitisa.

15-Feb-2016
LIPIKAR ŠKOLA ATOPIJE - PODELITE PLAVI BALON

Suvoj, iziritiranoj i koži skloni atopiji potrebna je posebna nega koja koži vraća lipide kako bi se simptomi ublažili i kako bi se sprečilo njihovo dalje širenje.

05-Feb-2016
NEOVADIOL NIGHT KOMPENZACIONI KOMPLEKS Saopštenje za medije

Može li nega da smanji uticaj menopauze na kožu? Vichy nastavlja sa inovacijom u vidu kompenzacione kozmetike i predstavlja prvi noćni kompenzacioni kompleks protiv starenja koji koži vraća gustinu, udobnost, blistavost i intenzivnu svežinu. Kompenzacioni kompleks NEOVADIOL NIGHT je napredna noćna, obnavljajuća nega koja pomoću pažljivo odabranih aktivnih sastojaka u obliku kozmetičkog kompleksa, iz noći u noć umiruje kožu zbog čega je ona ujutru obnovljena i vidljivo mlađa.

02-Feb-2016
ZAŠTITIMO SE OD GRIPA – VAKCINACIJA KAO MERA PREVENCIJE

Najefikasnija specifična mera prevencije gripa je vakcinacija. Najbolje je vakcinisati se protiv gripa oko mesec dana pre nego što se uobičajeno pojavljuje virus gripa u cirkulaciji. U Beogradu se virus najčešće otkriva u decembru ili januaru, a svoju maksimalnu aktivnost ispoljava u februaru ili martu.

22-Jan-2016
Tanjir zdrave ishrane

Tanjir obojen u četiri boje, sa dodatkom mlečnih proizvoda zamenio je 20 godina staru piramidu ishrane. Prezentovan je u junu 2011. godine od strane Američkog ministarstva poljoprivrede (USDA) i predstavlja mnogo više od preporučenog načina ishrane.

14-Jan-2016
„Kako regulisati ishranu nakon praznične trpeze“

U vreme novogodišnjih i Božićnih praznika ne možemo odoleti slasnim sarmicama, hrskavom pečenju, ukusnim salatama sa majonezom, čokoladnim tortama i sitnim kolačima.

25-Dec-2015
Stres i faktori koji ga uzrokuju

Gotovo svakodnevno upotrebljavamo reč stres uz reči da smo mu izloženi neprestano, na poslu, u školi, kod kuće, u banci, saobraćajnoj gužvi. Stres je skup nespecifičnih reakcija čovekovog organizma na štetne faktore iz radnog i životnog okruženja.

07-Dec-2015
Zaštitimo se od gripa

Simptomi gripa se javljaju iznenada, ponekada u roku od nekoliko sati i mogu da traju od nekoliko dana do nekoliko nedelja, ukoliko se javi komplikacija gripa ili razvije teža forma bolesti. Uobičajeni simptomi gripa su povišena telesna temperatura, groznica, malaksalost, glavobolja, bol u mišićima i zglobovima, kašalj, bol u grlu, pojačana sekrecija iz nosa.

03-Dec-2015
ZAŠTITITE KOŽU ZIMI UZ LA ROCHE-POSAY

Tokom zime niska relativna vlažnost vazduha uzrokuje gubitak vlažnosti i isušivanje kože.Vetar, niske temperature, zimska odeća intenziviraju suvoću kožei čine je osetljivom, ispucalom i često se javlja osećaj neprijatne zategnutosti. Vrlo je bitno više puta dnevno na kožu, naročito na lice i usne, nanositi hidratantne proizvode kako bi se sprečio transepidermalni gubitak vode. La Roche-Posay predstavlja posebne proizvode za negu kože kako bi koža u svim uslovima ostala zaštićena, nahranjena i zdrava.

19-Nov-2015
VICHY Praznični poklon

Život kože je dinamična ravnoteža koja se menja iz dana u dan i zavisi od različitih unutrašnjih i spoljašnjih faktora. Vichy smatra da je nega koju nudimo koži važnija od njene prirode – uz odgovarajuću negu koža može biti preoblikovana i postići svoj ideal.

16-Nov-2015
LA ROCHE - POSAY Nega kože

Suvoj, iziritiranoj i koži skloni atopiji je potrebna posebna nega koja koži vraća lipide, kako bi se simptomi ublažili i kako bi se sprečilo njihovo dalje širenje.

09-Nov-2015
VICHY DERMABLEND Puder koji menja živote!

Novembar 2015. – Koža nas efikasno brani od štetnih spoljašnjih uticaja, a neposredni je odraz našeg zdravlja. Zbog manjih ili većih nepravilnosti na koži, ljudi se često osećaju ,,loše u sopstvenoj koži“.

05-Nov-2015
LA ROCHE-POSAY Dnevna nega

Novembar 2015. – Svako godišnje doba sa sobom nosi nove izazove za našu kožu. U ovim zimskim danima vetar, hladnoća, zagađen vazduh i ostali spoljašnji faktori imaju veliki uticaj na zdravlje naše kože i često ostavljaju neprijatne posledice.

21-Oct-2015
VICHY Dercos nega kose

Lepa kosa odraz je mladosti i zdravlja. Stoga je masna kosa, perut ili opadanje kose često povod za lošiju sliku o sebi i ima vrlo snažan psihološki uticaj.

19-Oct-2015
VICHY NEOVADIOL KOMPENZACIONI KOMPLEKS

Može li nega da umanji uticaj menopauze na koži? Vichy predstavlja inovaciju u vidu kompenzacione kozmetike koja obnavlja mladalački izgled kože i deluje na tri vidljive posledice menopauze na koži: osećaj gustine, preoblikovane crte lica i blistavost tena.

19-Oct-2015
Connectur@ akcija - Svetski dani borbe protiv osteoporoze i psorijaze

Svakog meseca imamo za cilj da javnosti skenemo pažnju na neku temu iz oblasti zdravlja. Kako se ovog meseca u kalendaru zdravlja obeležavaju dva značajna datuma – dan borbe protiv oseoporoze i dan borbe protiv psorijaze, ConnectUr@ vam je spremila do 20% popusta na suplemente na bazi kalcijuma i vitamina D za jačanje kostiju, kao i preparate koji pomažu kod različitih problema kože.

24-Sep-2015
SVETSKI DAN FARMACEUTA

Širom sveta, 25. septembra, farmaceuti će proslaviti SVETSKI DAN FARMACEUTA. Ovaj poseban dan, peti po redu, ustanovljen je od strane Međunarodne farmaceutske federacije (FIP), globalne federacije nacionalnih udruženja farmaceuta i farmaceutskih naučnika, koja ima zvaničnu saradnju sa Svetskom zdravstvenom organizacijom.

24-Sep-2015
VICHY NORMADERM Stručnjak za nepravilnosti kože

Nepravilnosti na koži su sve češći problem kod odraslih žena, a uzroci tih nepravilnosti mogu biti različiti, od hormonalnih ciklusa, spoljašnjih faktora poput zagađenja, do velikih životnih promena poput trudnoće. Sve je veći broj žena koje pate od pojave nepravilnosti na koži i to sve više utiče na njihovo samopouzdanje.

22-Sep-2015
24 sata VICHY idealne nege

Septembar 2015. - San predstavlja jednu trećinu našeg života. Baš poput celog tela, koža spava, ali upravo tokom sna, njena obnova je najaktivnija.

16-Sep-2015
ConnectUr@ akcija - Međunarodni dan starih

Godinama unazad, 1. oktobra širom sveta obeležava se Međunarodni dan starih.

15-Sep-2015
Osunčan i blistav ten uz Teint Ideal pudere

Tokom, ali i nakon letnjih meseci san o osunčanom i blistavom tenu postaje očekivanje broj 1 žena širom celog sveta. Vichy predstavlja Teint Ideal bronzani puder, koji nežno oblikuje crte lica i pruža efekat osunčanog i blistavog tena.

09-Sep-2015
LRP Cicaplast BAUME B5 - septembar

CICAPLAST BAUME B5 - IDEALNA NEGA ZA OBNAVLjANjE OŠTEĆENE, OSETLjIVE ILI NADRAŽANE KOŽE

24-Aug-2015
Izgledajte deceniju mlađe

Bezbednije, jeftinije i lakše od zatezanja lica i hemijskog pilinga, sledeće tajne će Vam otkriti kako da izgledate 10 godina mlađe.