KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

SUPER PENA ZA DECU SPF 50

IDEAL SOLEIL

Visoka zaštita u zabavnoj teksturi za osetljivu dečiju kožu 

Maj 2015. - Linija Ideal Soleil pruža visoku zaštitu za osetljivu dečiju kožu izloženu suncu i sadrži prijatne teksture za jednostavno i brzo nanošenje za bezbrižnu igru na suncu. Linija se sastoji od nežnog dečijeg mleka SPF 50, nežnog dečijeg spreja SPF 50+ i super pene za decu SPF 50. Svi proizvodi su primereni za lice i telo i prilagođeni su osetljivoj dečijoj koži.

Dečija koža je osetljivija od odrasle na UV zrake jer je njen pigmentni sistem nezreo sve do puberteta. Većina roditelja smatra da dobro štiti svoju decu zaštitnom kremom, a skoro svaki drugi roditelj kaže da je njegovo dete već imalo opekotinu od sunca. Sve je to posledica ponekad rizičnog ponašanja na suncu, poput  dužeg izlaganja od 3 sata dnevno, izlaganja u vreme kad je sunce najjače – između 11 i 16 časova, ali i kvaliteta nanošenja proizvoda za zaštitu od sunca koji nije uvek optimalan. Roditeljima ponekad nije lako da pravilno nanesu proizvod na decu koja nestrpljivo čekaju na igru i kupanje. Izuzetno je važno obratiti pažnju na zaštitu prekomerno izloženih delova tela poput lica, nosa, ramena, ruku i leđa, kao i često zaboravljenih delova poput nadlanica, unutrašnjosti šaka, zadnje strana kolena i stopala.  Vichy ove godine preporučuje efikasnu i inovativnu zaštitu gde nanošenje postaje zabavna igra i postepeno dovodi do detetove autonomije:

SUPER PENA ZA DECU -  VISOKA ZAŠTITA OD SUNCA SPF 50  Patentirani sistem filtera protiv UVB  i kratkih i dugih UVA zraka pruža optimalnu i efikasnu zaštitu za ubrzane dečije dane. Otporna na vodu i pesak, Ideal Soleil pena u spreju  posebno je prilagođena osetljivoj dečijoj koži. Lagana i nežna tekstura je jednostavna  i zabavna i omogućava izuzetnu mekoću pri samom nanošenju.Prozračna je poput kreme, obojena poput sladoleda, mirisna poput bombone kako bi u deci probudila želju da se zaštite kao i odrasli. Boja breskve korisna je jer su eventualno preskočene zone uočljive. Sočna boja pene nestaje nakon nanošenja i sadrži sladak, voćni miris. Proizvod je primeren za decu od 6 do 12 godina i ispitan je pod pedijatrijskim nadzorom, ne sadrži parabene i hipoalergen je.

NANOŠENJE SUPER PENE ZA SAMOSTALNU DECU GODINA 6+

Samostalnost deteta vrlo je važna u našem društvu i sve joj se ranije pristupa. Mala deca vrlo rano preuzimaju kontrolu, stvaraju sopstvene ukuse i žele da se ponašaju kao odrasli. Ova autonomija se stiče učenjem, eksperimentisanjem, mada unutar sigurnosnih roditeljskih okvira. Ideal Soleil super pena za decu svakako je unutar tih normi: savršen je pomoćnik učenja dece pametnom ponašanju na suncu, zaštite samih sebe, a istovremeno gradnji sopstvenih ukusa na zabavan i način primeren deci, pod budnim nadzorom roditelja.

LINIJA IDEAL SOLEIL ZA OSETLjIVU DEČIJU KOŽU NA SUNCU

Linija Ideal Soleil pruža visoku zaštitu za osetljivu dečiju kožu izloženu suncu i sadrži prijatne teksture za jednostavno i brzo nanošenje za bezbrižnu igru na suncu. Linija se sastoji od nežnog dečijeg mleka SPF 50, nežnog dečijeg spreja SPF 50+ i super pene za decu SPF 50. Svi proizvodi su primereni za lice i telo i prilagođeni su osetljivoj dečijoj koži.