KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

- Smart Eat - Živeti funkcionalno

  • Šifra Proizvoda:97000152

Cena: 450 RSD

Dodaj u korpu

Kraći opis: SmartEat je koncept za promociju funkcionalne i ciljane ishrane. Ideja se bazira na principima funkcionalne medicine i biohemiji našeg organizma, pri čemu se težište pomera na ishranu i povećanje kvaliteta života.

SmartEat je koncept za promociju  funkcionalne i ciljane ishrane. Ideja se bazira na principima funkcionalne medicine i biohemiji našeg organizma, pri čemu se težište pomera na ishranu i povećanje kvaliteta života.

Postoji velika razlika između termina „JESTI“ i „HRANITI SE“, a ta razlika se odnosi upravo na funkciju onoga čime se hranimo. Hrana koju unesimo u organizam se razlaže na prostije sastojke i svi oni imaju neku funkciju i uticaj na naš organizam, zdravlje i kvalitet života. Taj uticaj može biti dobar ili loš. Osnova SmartEat-a je upravo ciljana upotreba tih funkcija hrane u svakodnevnom životu.

Zašto da ne koristimo svojstva hrane kada smo pod stresom, imamo nesanicu, želimo da sporije starimo… Posebna pažnja u SmartEat-u se posvećuje kombnaciji sastojaka, načinu pripremanja hrane i kvalitetu namirnica.