KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

Probiotici - EsenBak Probiotik

Probiotici su dobre bakterije, odnosno živi mikroorganizmi koji imaju povoljan efekat na zdravlje ljudi. Posebno su značajni u letnjem periodu kada ima puno alimentarnih i putničkih dijareja, ali i tokom cele godine kao značajna podrška imunom sistemu.

Probiotici sprečavaju kolonizaciju patogenih bakterija, pomažu varenje hrane i resorpciju hranljivih sastojaka iz creva. Povoljno deluju kod dijareja, stresom povećanog rasta loših bakterija, kod intolerancije na laktozu, podržavajući imuni sistem crevnog trakta.

 

EsenBak Probiotik

Kada se preporučuje upotreba EsenBak Probiotik-a?

  •          Kod dijareja
  •          Tokom i nakon upotrebe antibiotika
  •          U svim situacijama kada je narušena ravnoteža crevne flore

 

EsenBak Probiotik je visoko koncentrovana formulacija 5 specifičnih probiotskih sojeva sa 7,5 milijardi CFU liofiliziranih probiotskih bakterija u kapsuli. Ovakva jačina i kombinacija probiotskih sojeva obezbeđuje optimalno kolonizovanje crevnog trakta i zaštitu od loših, patogenih bakterija. Liofilizirani probiotski sojevi u EsenBak Probiotik-u su otporni na delovanje želudačne kiseline, a svoje pozitivno dejstvo ispoljavaju naseljavajući creva.

EsenBak Probiotik je obogaćen je prebiotikom inulinom. Prebiotici su nesvarljiva vlakna, koja selektivno stimulišu rast i aktivnost probiotika i služe im kao hrana. Inulin, najpoznatiji prebiotik, je prirodni polisaharid, koji pozitivno utiče na crevnu floru i zdravlje digestivnog sistema.

Za detaljnije informacije o  EsenBak Probiotiku i savete o upotrebi probiotika obratite se farmaceutima ConnectUra kontakt centra besplatnim pozivom na broj: 0800/200-300

 

ZUA Farmanea

Miloša Pocerca 25, 11000 Beograd

informacije@farmanea.rs

www.farmanea.rs

www.apotekafarmaneaonline.rs