KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

Pierre Fabre - Tonirana krema za zaštitu od sunca spf 50+ 50ml

  • Šifra Proizvoda:96008563

Tip preparata

KREMA

Namena

ZAŠTITA OD SUNCA, OSETLJIVA/NETOLERANTNA KOŽA, SPF 50+

Pakovanje

50ML

Kolekcija

SUN

Cena: 2.286 1.920 RSD

Dodaj u korpu

Vrlo visoka UVB I UVA zaštita od sunca za vrlo osetljivu kožu I alergijama sklonu kožu, vrlo vodootporna, hipoalergena, nekomedogena, bez parabena.

Tonirana krema za vrlo visoku zaštitu od sunca spf 50+ namenjena je izrazito osetljivoj koži, svetle puti (osobe svetle i crvene kose) i uopšte za zaštitu tokom perioda vrlo intenzivnog sunčevog zračenja. Takođe pomaže prikrivanju nepravilnosti na koži, posebno kod neujednačene pigmentacije.Sadrži ekskluzivnu kombinaciju zaštitnih faktora SunSitive protection® patentiranu u Laboratoriji Pierre Fabre koja štiti od  UVB i UVA zraka (maksimalan spektar apsorpcije).Takođe sadrži antioksidans pre-tokoferil, prekursor vitamina E, koji štiti kožu od delovanja slobodnih radikala. Zahvaljujući Avène termalnoj vodi, poznatoj po umirujućem i antiiritacijskom delovanju, proizvod dobro podnosi i najosetljivija koža.Krema se jednostavno nanosi i dobro se upija i ne ostavlja tragove na koži.

Pre izlaganja suncu  naneti odgovarajuću količinu kreme (7 pritisaka na pumpicu) na lice i vrat. Redovno ponavljati nanošenje.

Slični proizvodi: