KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

Pierre Fabre - Kelual DS – šampon protiv tvrdokorne peruti povezane sa seboroičnim dermatitisom 100 ml

  • Šifra Proizvoda:96000733

Tip preparata

ŠAMPON

Namena

ŠAMPON, PROTIV TVRDOKORNE PERUTI I SEBOREJE

Pakovanje

100 ml

Kolekcija

KELUAL DS

Cena: 2.026 1.702 RSD

Dodaj u korpu

KÉLUAL DS – šampon protiv tvrdokne peruti povezane sa seboroičnim dermatitisom

Aktivni sastojci: ciklopiroksolamin 1.5 % , cink-pirition 1%, Keluamid 1.5 %.

Kelual DS šampon namenjen je težim oblicima peruti čije se pojavljivanje ponavlja, a propraćeno je svrabom i crvenilom kože glave.Sadrži ciklopiroksolamin i cink- pirition, koji deluju na uklanjanje glavnih uzročnika peruti, kao i keluamid, sredstvo za vlaženje  koji povećava delotvornost šampona i dubinski čisti kožu glave. Kelual DS šampon prijatan je za upotrebu zahvaljujući kremastoj teksturi i nežnom mirisu. Stvoren i klinički testiran u saradnji sa dermatolozima.

Način primene:

Nanesite šampon na mokru kosu i nežno umasirajte u kožu glave. Ostavite na kosi do 3 minuta, dobro isperite i nanesite ponovno. Ako dođe do kontakta sa očima, dobro isperite vodom. Za optimalan rezultat koristite dva puta nedeljno, u toku 6 nedelja.

Preporuka:

Preporučujemo kombinovanu primenu Kelual DS šampona sa Ducray Elution šamponom, posebnim šamponom za osetljivu kožu glave, ukoliko je potrebno  prati kosu i kožu glave više od dva puta nedeljno. Ducray Elution šampon koristiti takođe posle završenog tretmana Kelual DS šamponom, za održavanje rezultata.

Slični proizvodi: