KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

Pierre Fabre - Kelual DS – krema, posebna nega za iritiranu i ljuspastu kožu lica i tela 40 ml

  • Šifra Proizvoda:96008267

Tip preparata

KREMA

Namena

KREMA, NEGA ZA IRITIRANU I LJUSPASTU KOŽU LICA I TELA

Pakovanje

40 ml

Kolekcija

KELUAL DS

Cena: 1.745 1.466 RSD

Dodaj u korpu

KÉLUAL DS KREMA

Kozmetika sa posebnom namenom - za negu iritirane i ljuspaste kože sklone seboroičnom dermatitisu, posebno na licu (područje obrva, čela uz koren kose i oko nosa).

KÉLUAL DS krema je specifični proizvod namenjen posebnoj nezi iritirane i ljuspaste kože kod seboroičnog dermatitisa lica (oko obrva, na čelu, uz koren nosa i oko nozdrva) i tela. Kod seboroičnog dermatitisa vlasišta (kože glave) koristi se u kombinaciji sa KÉLUAL DS šamponom.

Aktivni sastojci: sabal 0,3%, gvanidin glikolat 3%, krotamiton 1%, piroktonolamin 0,5%, Keluamid® 5% - registrovan patent.

KÉLUAL DS krema sadrži aktivne sastojke: sabal koji je seboregulator, gvanidin glikolat koji oslobađa 3% glikolne kiseline i deluje kao keratoregulator, krotamiton koji deluje protivupalno i pojačava penetraciju aktivnih sastojaka i piroktonolamin koji deluje antifungalno. Keluamid deluje kao keratolitik jer mehanički (bubrenjem) uklanja ljuspe sa kože.

KÉLUAL DS krema deluje na sva četiri faktora seboroičnog dermatitisa : seboreju, kolonizaciju gljivica, upalu i ljuspanje. Takođe smiruje svrab i crvenilo na koži.

Način primene:

Naneti kremu ujutro i uveče na očišćenu kožu. Poboljšanje je vidljivo posle nedelju dana. Kod održavanja koristi se jednom dnevno.

Upozorenje:

Samo za spoljnu upotrebu. Ne sme se upotrebljavati kod dece. Izbegavati kontakt s očima. U slučaju kontakta s očima dobro isprati pod mlazom tekuće vode. Ako se pojavi reakcija preosetljivosti prekinuti upotrebu. Čuvati van domašaja dece.

Slični proizvodi: