KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

Pierre Fabre - Emulzija za zaštitu od sunca spf 50+ 50ml

  • Šifra Proizvoda:96001058

Tip preparata

EMULZIJA

Namena

ZASTITA OD SUNCA, NEGA PROTIV NEPRAVILNOSTI, NEGA LICA, SPF 50+

Pakovanje

50ML

Kolekcija

SUN

Cena: 1.733 1.455 RSD

Dodaj u korpu

Vrlo visoka UVB I UVA zaštita od sunca za vrlo osetljivu kožu I alergijama sklonu kožu, vrlo vodootporna, hipoalergena, nekomedogena, bez parabena.

Emulzija za vrlo visoku zaštitu od sunca spf 50+ namenjena je izrazito osetljivoj koži, svetle puti (osobe svetle i crvene kose) i uopšte za zaštitu tokom perioda vrlo intenzivnog sunčevog zračenja.Sadrži ekskluzivnu kombinaciju zaštitnih faktora SunSitive protection® patentiranu u Laboratoriji Pierre Fabre koja štiti od  UVB i UVA zraka (maksimalan spektar apsorpcije). Takođe sadrži antioksidans pre-tokoferil, prekursor vitamina E, koji štiti kožu od delovanja slobodnih radikala. Zahvaljujući termalnoj vodi Avène , poznatoj po umirujućem i antiiritacijskom delovanju, proizvod dobro podnosi i najosetljivija koža. Emulzija je prilagođena za normalnu i mešovitu kožu, jednostavno se nanosi, dobro upija i ne ostavlja tragove na koži.

Pre izlaganja suncu naneti odgovarajuću količinu emulzije (7 pritisaka na pumpicu) na lice i vrat.  Redovno ponavljati nanošenje.

Slični proizvodi: