KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

Pierre Fabre - Cleanence - emulzija za zaštitu od sunca spf 30 50ml

  • Šifra Proizvoda:96004525

Tip preparata

EMULZIJA

Namena

ZAŠTITA OD SUNCA, NEGA PROTIV NEPRAVILNOSTI, NEGA LICA, SPF 50+

Pakovanje

50ML

Kolekcija

CLEANANCE, SUN

Cena: 2.013 1.691 RSD

Dodaj u korpu

Vrlo visoka UVB I UVA zaštita od sunca za vrlo osetljivu kožu I alergijama sklonu kožu, vrlo vodootporna, hipoalergena, nekomedogena, bez parabena.

Cleanance emulzija za visoku zaštitu od sunca spf 30 namenjena je za masnu iproblematičnu kožu kao i  uopšte za zaštitu u toku  perioda vrlo intenzivnog sunčevog zračenja. Sadrži i ekskluzivnu kombinaciju zaštitnih faktora SunSitive protection® patentiranu u Laboratoriji Pierre Fabre, koja štiti od UVB i UVA zraka (maksimalan spektar apsorpcije). Takođe sadrži antioksidans pre-tokoferil, prekursor vitamina E, koji štiti kožu od delovanja slobodnih radikala. Cink-glukonat deluje protivupalno, a ekstrakt Cucurbite pepo reguliše izlučivanje masnoće. Zahvaljujući Avène termalnoj vodi, poznatoj po umirujućem i antiiritacijskom delovanju, proizvod dobro podnosi i najosetljivija koža. Jednostavno se nanosi, dobro se upija i ostavlja mat efekt na koži.

Pre izlaganja suncu nanETI odgovarajuću količinu emulzije (7 pritisaka na pumpicu) na lice i vrat. Redovno ponavljaTI nanošenje.