KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

Pierre Fabre - Bela mineralna krema za zaštitu od sunca spf 50+ 50ml

  • Šifra Proizvoda:96001061

Tip preparata

KREMA

Namena

ZASTITA OD SUNCA, ZA OSETLJIVU/NETOLERANTNU KOŽU, NEGA LICA, SPF 50+

Pakovanje

50ML

Kolekcija

SUN

Cena: 2.013 1.691 RSD

Dodaj u korpu

Vrlo visoka UVB i UVA zaštita od sunca za netolerantnu i alergijama sklonu kožu, 100% mineralna zaštita za decu i odrasle, vrlo vodootporna, hipoalergena, nekomedogena, bez parfema, bez parabena.

Krema za vrlo visoku zaštitu od sunca spf 50+ mineralna, ne sadrži hemijske zaštitne faktore, mirise i parabene. Posebno je namenjena zaštiti kože preosetljive na hemijske zaštitne faktore, mirise i parabene, nadražene kože, dečje kože kao i uz dermatološku terapiju (ukoliko se ne može izbeći izlaganje suncu). Sadrži ekskluzivnu kombinaciju mineralnih zaštitnih faktora, patentiranih u Laboratoriji Pierre Fabre, koja štiti od UVB i UVA zraka (maksimalan spektar apsorpcije). Takođe sadrži antioksidans pre-tokoferil,  prekursor vitamina E, koji štiti kožu od delovanja slobodnih radikala.  Zahvaljujući Avène termalnoj vodi, poznatoj po umirujućem i antiiritacijskom delovanju, ovu kremu dobro podnosi i najosetljivija koža.Krema se jednostavno nanosi i dobro se upija i ne ostavlja tragove na koži. Ova krema se sme nanositi na kožu dece mlađe od 12 meseci.

Pre izlaganja suncu naneti odgovarajuću količinu kreme (dužina jednog prsta) na lice i vrat. Redovno ponavljati nanošenje.

Slični proizvodi: