KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

Pierre Fabre - Akerat 30 - krema 100ml

  • Šifra Proizvoda:96005943

Tip preparata

KREMA

Namena

NEGA TELA, ZA OSETLJIVU/NETOLERANTNU KOŽU, ZA SUVU KOŽU

Pakovanje

100ML

Kolekcija

AKERAT

Cena: 1.753 1.473 RSD

Dodaj u korpu

Akerat 30 krema sadrži Avène termalnu vodu 39%, ureu 30%, salicilnu kiselinu 2%, mlečnu kiselinu 1%. Specifičnost Akerat S kreme za lokalizovana područja  je u tome što ona sadrži ureu kao ovlaživač i keratolitike, salicilnu i mlečnu kiselinu, a primenjuje se kod lokalizovanih i težih promena kože kao što su hronična zadebljanja kože, palmoplantarna keratodermija, lihenifikacija,  psorijaza kože i kože glave.

Proizvodi linije Akerat namenjeni su nezi suve kože sklone hiperkeratozi i pojavi ljuspanja.     Akerat 30 krema za lokalizovana područja može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s lokalnom medicinskom terapijom i Akerat kremom za telo.

Krema se nanosi 1 do  2 puta dnevno na lokalizovana područja tela.Kod psorijaze kože glave proizvod se ostavlja jedan sat u okluziji ili preko noći posle čega se kosa ispere šamponom - 1 put dnevno do nestanka ljuspi u koži glave.  Korišćenje preparata u okluziji poboljšava njegovu delotvornost. Ne nanositi na kožu dece mlađe od 3 godine. Ne nanositi na oštećena područja kože.

Slični proizvodi: