KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

NOVI ANTHELIOS XL TRANSPARENTNI SPREJ ZA LICE I TELO SPF 50+

ULTRA LAGANI SPREJ ZA VISOKU ZAŠTITU OSETLjIVE KOŽE TELA

Jun 2015. -   Linija Anthelios XL predstavlja novu generaciju zaštite od sunca za osetljivu kožu koju preporučuju dermatolozi širom sveta. Sadrži proizvode za sve stepene izlaganja suncu prilagođene svim fototipovima kože. Ove godine lansira inovaciju za zaštitu osetljive kože tela:NOVI ANTHELIOS XL TRANSPARENTNI SPREJ ZA LICE I TELO SPF 50+ pruža vrlo visoku i vodootpornu zaštitu  za lice i telo. Nova nevidljiva i sveža tekstura vrlo lagane maglice brzo se upija i omogućava suv i nevidljiv efekat. Ultra lagana tekstura osvežava i hidrita kožu, lako se raspršuje i ne ostavlja bele tragove na koži. Proizvod je idealan za osobe u potrazi za visokom zaštitom sa jednostavnim nanošenjem, prilikom aktivnog odmora u letnjim mesecima.

Zašto je izuzetno bitno zaštiti osetljivu kožu lica i tela od UVB ali i UVA zraka? UVB  (kao bolne opekotine) podstiču tamnjenje kože, ali su i primaran faktor koji uzrokuje oštećenja na koži. UVA (A kao alergije na sunce) prodiru još dublje u kožu i ubrzavaju starenje kože i mogu uzrokovati netoleranciju na sunce i poremećaje pigmentacije. Dugi UVA zraci predstavljaju 75% ukupnog UV zračenja. Prisutni su tokom cele godine, čak i kad je oblačno. Oni prodiru duboko u kožu, sve do dermisa što može uzrokovati ozbiljna oštećenja kože (sivilo, boranje, opuštanje kože). UVA i UVB zraci mogu izazvati promene u samom središtu naših ćelija i oštetiti njihov DNK. Ako se ovo nevidljivo oštećenje ponavlja, ono dugoročno može izazvati razvoj raka kože. Ova oštećenja se, kratkoročno i dugoročno, mogu sprečiti upotrebom proizvoda sa vrlo visokom zaštitom od sunca čiji sastav sadrži pojačani sistem filtera protiv UVA zraka.

Linija ANTHELIOS XLnudi novu generaciju zaštite od sunca za osetljivu kožu sklonu netoleranciji na sunce. Sadrži novu generaciju sistema filtra pod nazivom MEXOPLEX® posebno namenjenih koži osetljivoj na sunce. Nudi visoku efikasnost protiv UVB i UVA zraka u minimalističkim formulama bez kompromisa tolerancije.  Efikasnost je potvrđena sa 24 kliničke studije za još bolju zaštitu od sunca. Linija Anthelios ove godine predstavlja nove formate i sadrži proizvode za sve stepene izlaganja suncu prilagođene svim fototipovima kože.

NOVI ANTHELIOS XL TRANSPARENTNI SPREJ ZA LICE I TELO SPF 50+ pruža vrlo visoku i vodootpornu zaštitu  za lice i telo. Nova nevidljiva i sveža tekstura vrlo lagane maglice brzo se upija i omogućava suv i nevidljiv efekat. Ultra lagana tekstura osvežava i hidrira kožu, lako se raspršuje i ne ostavlja bele tragove na koži. Zaštitno sredstvo potrebno je naneti neposredno pre izlaska na sunce i često i bogato obnavljati nanošenje kako bi se održala zaštita, posebno nakon plivanja, znojenja ili brisanja peškirom. Proizvod je hipoalergen i ispitan pod dermatološkim nadzorom.

POSTANI SKINCHECKER! AKO BRINEŠ O SVOJIM NAJMILIJIMA, PREGLEDAJ NjIHOVE MLADEŽE

Izlaganje suncu, posebno izlaganje UVB i UVA zracima, može prouzrokovati promene u dubini naših ćelija i našeg DNA. Ako se štetno izlaganje kontinuirano ponavlja, dugoročno može prouzrokovati i rak kože. Neki od njih mogu biti izlečivi dok drugi, kao što je melanom, mogu biti opasni po život. Zato je njihovo pravovremeno otkrivanje od izuzetne važnosti. Rani pregled mladeža ključan je za pravovremeno otkrivanje i lečenje potencijalnog raka kože, zato 2015. godine, La Roche-Posay predstavlja SKINCHECKER.Poruka je jasna: brinite o onima oko sebe i pregledajte njihove mladeže. Platforma SKINCHECKER (dostupna na laroche-posay.com.rs/skinchecker) nudi pregršt informacija o opasnostima raka kože i savetima kako sigurno boraviti na suncu, kao i ABCDE metodu: jednostavnu metodu priznatu u dermatologiji koja pomaže u prepoznavanju sumnjivih mladeža golim okom. Posetite web stranicu, postanite Skinchecker i brinite o svojim najmilijima.

ANTHELIOS ULTRA LAGANI SPREJ: 2.264,04 *

*Neobavezujuća preporučena  cena (Kupac je slobodan da, u svako doba, nezavisno i samostalno odredi vlastite maloprodajne cene, u skladu sa svojom cenovnom politikom)