KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

NEOVADIOL NIGHT KOMPENZACIONI KOMPLEKS Saopštenje za medije

NAPUNITE KOŽU MLADALAČKIM IZGLEDOM – I TOKOM NOĆI

Februar 2016. – Može li nega da smanji uticaj menopauze na kožu? Vichy nastavlja sa inovacijom u vidu kompenzacione kozmetike i predstavlja prvi noćni kompenzacioni kompleks protiv starenja koji koži vraća gustinu, udobnost, blistavost i intenzivnu svežinu. Kompenzacioni kompleks NEOVADIOL NIGHT je napredna noćna, obnavljajuća nega koja pomoću pažljivo odabranih aktivnih sastojaka u obliku kozmetičkog kompleksa, iz noći u noć umiruje kožu zbog čega je ona ujutru obnovljena i vidljivo mlađa.  

Delovanje hormona se nakon 50. godine usporava, a nivo hormona DHEA (dehidroepiandrosterona koga proizvode nadbubrežne žlezde), koji neposredno utiče na mladalački izgled kože, se drastično smanjuje.  Vichy danas produbljuje svoje stručno znanje o ženskoj koži u razdoblju menopauze, a zalaže se za ublažavanje noćnih tegoba koje prate ovaj period života i utiču na izgled i pospešuju starenje kože. Nervoza, često buđenje, napadi vrućine, znojenje i ostali činioci koji utiču na kvalitet sna ujutru su odgovorni za umorniju kožu, crvenilo i povećanu dehidraciju, što ubrzava starenje kože.

KOMPENZACIONI KOZMETIČKI KOMPLEKS

Kompenzacioni kozmetički kompleks je jedinstven spoj četiri sastojka – hediona, hepesa, hijaluronske kiseline i Pro-xylana u povećanoj koncentraciji. Formula kompenzacionog kompleksa ima sposobnost smanjivanja delovanje uticaja menopauze na kožu i deluje na 3 vidljive posledice menopauze na koži. Osećaj gustine kože: Koža ponovno dobijaje punoću i čvrstinu. Preoblikovane crte lica koje su sada izrazitije. Ponovo su prisutni sjaj i ujednačen ten.

*Kompenzacioni kozmetički kompleks

Kompenzacioni kompleks pruža rešenje za noćne tegobe često prisutne u periodu menopauze  (neprijatnosti, crvenilu i osećaju vrućine na području lica) pomoću 2 aktivna sastojka: eperulina sa umirujućim efektom i kofeina sa oživljajućim efektom. Crvenilo je ublaženo, a oticanje i znakovi umora su smanjeni.

INOVATIVNA TEKSTURA

Sa ciljem delovanja i protiv znakova nelagodnosti i razdraženosti kože koji se mogu pojavljivati tokom noći, Vichy je osmislio posebnu teksturu koja koži osigurava intenzivnu i trajnu svežinu. Reč je o tehnologiji Aquakeep – polimerima koji mogu upiti znatnu količinu vode koja se oslobađa u dodiru sa kožom. Prilikom nanošenja noćne nege Neovadiol kompenzacioni kompleks, tekstura obezbeđuje dubinski osećaj svežine. Za lepši i svežiji jutarnji izgled tena odgovoran je i sastojak Airlicium, jako upijajuće sredstvo, čiji sastav u 99% čini vazduh zbog čega je njegova moć apsorpcije sebuma i znoja ogromna.

Novi proizvod NEOVADIOL NIGHT KOMPENZACIONI KOMPLEKS je napredna noćna obnavljajuća nega koja izglađuje bore i osigurava dugotrajni osećaj svežine i udobnost kože. Nakon upotrebe proizvoda konture lica su izrazitije, koži se vraćaju gustina i blistavost, a tekstura proizvoda osigurava osećaj hlađenja nakon nanošenja.

PREPORUČENA CENA PROIZVODA JE:  3.846,61 RSD*

Osim nove noćne nege, LINIJA PROIZVODA NEOVADIOL KOMPENZACIONI KOMPLEKS uključuje i inovativnu dnevnu negu koja koži osigurava udobnost i svežinu kao i komplementarno delovanje na vidljive posledice menopauze na koži. Proizvod Neovadiol kompenzacioni kompleks napredna obnavljajuća dnevna nega dostupan je u verziji za normalnu i mešovitu kožu i verziji za suvu kožu. Sa teksturom sveže kreme koži pruža prijatnost, a zahvaljujući prisustvu belih mikro bisera i trenutni sjaj. Linija obuhvata i Kompenzacioni kompleks napredni obnavljajući koncentrat Neovadiol koji predstavlja novu generaciju nege koja udružuje koncentrat