KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

LRP Cicaplast BAUME B5 - septembar

CICAPLAST BAUME B5

IDEALNA NEGA ZA OBNAVLjANjE OŠTEĆENE, OSETLjIVE ILI NADRAŽANE KOŽE

Septembar 2015. – Koža, kao najveći organ i omotač našeg tela često je izložena povredama. Nezavisno od životnog doba u kojem se nalazimo, povrede su deo naše svakodnevnice. Ono što nam je svima u takvim situacijama potrebno je nešto što će trenutno umiriti našu kožu i brzo je oporaviti od oštećenja - balzam za kožu koji je neophodan stanar svakog doma. La Roche-Posay ima rešenje: CICAPLAST BAUME B5, umirujući balzam koji višestruko obnavlja kožu i pruža dvostruko delovanje - trenutno umiruje kožu, a zatim je štiti i podstiče na zarastanje. Minimalistička formula pruža optimalnu toleranciju i ne ostavlja bele tragove.Primerena je za osetljivu kožu, čak i kožu beba, jer je hipoalergena, bez parabena, mirisa i bez lanolina.

Svakodnevne nezgode deo su naših života. Od malih nogu, pa sve do odraslog doba riskiramo potencijalna oštećenja na koži poput posekotina, ogrebotina, blažih opekotina, kao i iritirane ili ispucale kože. Zato je za roditelje beba i dece izuzetno bitno da odaberu adekvatnu negu u slučaju pojave pelenskog osipa i iritacija, upala u uglovima usana, herpesa, ogrebotina, suvog ekcema, crvenila i svraba kod dermatitisa.

 

Za one koji vode aktivan život na otvorenom takođe je bitno pronaći rešenje za površinske opekotine, ubode insekata, ogrebotina, iritacija nastalih znojenjem, kao i suve ili ispucale kože. Uz to, pojava iritacija nakon depilacije ili brijanja, izlaganja suncu, kozmetičkih i dermatoloških tretmana, kao i tetovaža, naprijatnosti su svakodnevnice velikog broja ljudi i zato je potrebno pronaći proizvod koji preuzima ulogu sastavnog dela kućne apoteke. La Roche-Posay predstavlja CICAPLAST BAUME B5 koji potiče obnavljanje kože, a djeluje kao flaster koji ubrzava zarastanje iritirane ili ispucale kože.

 

CICAPLAST BAUME B5 je umirujući balzam koji višestruko obnavlja kožu i pruža trostruko delovanje: trenutno umiruje kožu, a zatim je štiti i podstiče na zarastanje. Primeren je za celu porodicu: bebe, decu i odrasle. CICAPLAST Baume B5 optimalno je rešenje za nadraženu ili ispucalu kožu, umiruje osećaj žarenja na koži odraslih i može se nanositi na telo, lice i usne. Tekstura je bogata, nemasna i nelepljiva, a oštećeni deo kože je trenutno obnovljen i umiren sa vraćenim osećajem prijatnosti. Minimalistička formula pruža optimalnu toleranciju i ne ostavlja bele tragove. Primerena je za osetljivu kožu, čak i kožu beba, jer je hipoalergena, bez parabena, mirisa i bez lanolina. Sadrži izvorsku termalnu vodu La Roche-Posay bogatu selenom koja pruža umirujuća i antioksidativna svojstva.

 

LINIJA CICAPLAST ZA NEGU ČITAVE PORODICE

 

Linija proizvoda Cicaplast osmišljena je za negu čitave porodice, za tanku, osetljivu ili nadraženu kožu. Cicaplast gel ubrzava obnovu iritirane ili ispucale kože dok je Cicaplast Baume B5 umirujući balzam koji višestruko pomaže pri obnovi.Cicaplast Lavant B5 je penušavi gel za čišćenje veoma osetljive, suve ili nadražene kože koji pomaže u optimalnoj obnovi kože lica, tela, vlasišta i intimnih područja. Cicaplast Mains je krema koja umiruje, štiti i pomaže pri obnovi zaštitnog sloja kože oštećenih i iscrpljenih ruku. Cicaplast Levres balzam za obnovu zaštitnog sloja kože usana popunjava nastale pukotine i sprečava njihovo ponovno nastajanje.