KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

LACOTE - Guam hladno blato od algi 500gr

  • Šifra Proizvoda:96001473

Tip preparata

BLATO

Namena

OBLIKOVANJE TELA, CELULIT, MRŠAVLJENJE

Pakovanje

500GR

Kolekcija

FANGI D'ALGA

Cena: 4.745 3.986 RSD

Dodaj u korpu

Namenjeno je koži zahvaćenom celulitom koja je osetljiva i ima proširene vene i kapilare, ali se može koristiti i na normalnoj koži u slučaju da se radije odlučujete za hladan tretman.

Blato sa dodatkom mentola i divljeg kestena preporučuje se kod problema proširenih vena, ispucalih kapilara ili osetljive kože jer intenzivno hladi kožu, a dubinski deluje na celulit i masne naslage. Za vreme tretmana s hladnim blatom oseća se dubinsko hlađenje kože prvih 15-20 minuta tretmana . Za postizanje što boljih rezultata, posle blata koristite Guam hladni gel od algi protiv celulita ili neki od ostalih hladnih gelova ili krema protiv celulita ili za mršavljenje iz Guam asortimana i danima kada nemate tretman sa blatom, a uporedo se preporučuje i konzumiranje napitaka Britannia Cell ili Dren.

Pre upotrebe blato dobro promešati, te umasirati u srednjem sloju po površini kože, obući GUAM sauna pantalone ili umotati noge folijom preko blata i pričekati 45 minuta. Nakon toga isprati blato sa kože tuširanjem. Tretman primeniti dva dana uzastopno, a zatim svaki treći dan. Pauza nakon desetak tretmana mora biti 20 dana. Ne preporučuje se u trudnoći i za vreme dojenja.

Slični proizvodi: