KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

LACOTE - Guam Fango dnevna krema 200ml

  • Šifra Proizvoda:96005722

Tip preparata

KREMA

Namena

OBLIKOVANJE TELA, CELULIT, MRŠAVLJENJE

Pakovanje

200ML

Kolekcija

FANGO

Cena: 3.401 3.061 RSD

Dodaj u korpu

Krema zadovoljava sve one koji žele dnevno lipolitičkim delovanjem da uklone celulit, dajući koži bogatstvo algi sa kalcijumom iz smeđe alge Ascophyllum Nodosum.

Da bi učinak kreme bio što bolji preporučuje se njena kombinacija sa blatom od algi. Krema vremenski produžuje prirodnu delotvornost blata, a može se koristiti i samostalno. Njena remineralizujuća i antioksidativna svojstva dolaze do izražajakorišćenjem najmanje 2 meseca.

Naneti kremu uz laganu masažu do potpunog upijanja. Fango dnevnu kremu karakteriše lagano aktivno peckanje čija jačina zavisi od količine nanesene kreme. Preporučuje se u početku nanositi male količine i sukcesivno pojačavati količinu zavisno od reakcije kože. Ne preporučuje se upotreba kod izrazito osetljive kože koja je podložna crvenjenju i pucanju kapilara. U takvim slučajevima potrebno je napraviti preliminarni test na koži. Za vreme upotrebe kreme paziti da ne dođe u dodir s očima i sluznicom. Nanositi kremu samo na neoštećenu kožu. Ne izlagati se direktnom delovanju sunca nakon nanošenja kreme. Oprati ruke nakon upotrebe.

Slični proizvodi: