KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

LACOTE - Guam brzodelujuće blato od algi 1000gr

  • Šifra Proizvoda:96000376

Tip preparata

BLATO

Namena

OBLIKOVANJE TELA, CELULIT, MRŠAVLJENJE

Pakovanje

100GR

Kolekcija

FANGO

Cena: 6.500 5.460 RSD

Dodaj u korpu

Brzo delovanje ovog proizvoda omogućuje gubitak masnoće i celulita za samo tri nedelje, a koži tela vraća tonus i čvrstoću. Proizvod je 100% prirodnog porekla sa visokim koncentracijama algi, gline i eteričnih ulja.

Za postizanje što boljih rezultata, posle blata koristite Guam neki od gelova ili krema protiv celulita ili za mršavljenje iz Guam asortimana i danima kada nemate tretman sa blatom. Za jače oblike celulita najbolja je kombinacija sa nekom od Fango krema. Uporedo se preporučuje i konzumiranje napitaka Britannia Cell ili Dren.

Kremu-blato naneti u srednjem sloju po površini kože i ostaviti da deluje desetak minuta. Nije potrebno oblačiti pantalone ili umotavati foliju preko blata. Po isteku desetak minuta kremu blato isprati pod tušem s vodom. Nanosi se svaki treći dan. Za vreme tretmana s blatom normalno je da se oseća lagano peckanje i da se pojavi blago crvenilo na koži. Nije namenjeno koži koja je osetljiva i ima proširene vene i kapilare. Ne preporučuje se u trudnoći i za vreme dojenja.