KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

La Roche-Posay - Promo set-anthelios XL sprej za telo Spf 50+ 200ml +baršunasto mleko za dečiju kožu 40ml

  • Šifra Proizvoda:25435356

Tip preparata

Sprej

Namena

ZAŠTITA OD SUNCA, NEGA TELA, ZA SVE TIPOVE KOŽE

Pakovanje

200ml

Kolekcija

Anthelios

Cena: 2.675 2.247 RSD

Dodaj u korpu

Promotivni set za zastitu koze od sunca cele porodice. Sadrzi Anthelios Spf 50+ sprej i Anthelios Spf 50+ mleko za deciju kozu.

Anthelios je linija za zastitu od sunca preporucena od strane evropskih dermatologa. Stiti osetljivu kozu i kozu koja pati od alergije na sunce. Izrazito visoka UVA zaštita (UVA nivo zaštite strožiji nego evropske preporuke), sa minimalnim brojem sastojaka. Bez mirisa. Bez parabena. Nekomedogeno. Testirano pod dermatološkim nadzorom. Specijalno formulisana tekstura, pogodna za sve tipove kože. Koža je zaštićena od opekotina od sunca, reakcija kože i oštećenja ćelija od UV zraka.

Anthelios Spf 50+ sprej je fotostabilna UVB/UVA-zaštita širokog spektra zahvaljujući filterima Mexoplex® SX i XL. Ispitano na nikal: nivoi nikla garantovano su niži od granice za alergijsku reakciju koja se javlja kod osetljivih osoba. Vodootporan.

Anthelios Spf 50+ mleko za deciju kozu posebno je dizajnirano i namenjeno osetljivoj decijoj kozi.Visoka, fotostabilna UVA/UVB-zaštita širokog spektra. SPF 50 zaštita pojačana protiv UVA-zraka (strožija od evropske preporuke), zahvaljujući patentiranom sastavu filtera Mexoplex® u kombinaciji sa termalnom vodom La Roche-Posay koja ima umirujuće i antioksidativno delovanje. U novoj, još izraženije minimalističkoj, dermatološki ispitanoj formuli: bez mirisa, bez parabena, sa manje hemijskih filtera, ispitano na nikal (nivoi nikla garantovano su niži od granice za alergijsku reakciju koja se javlja kod osetljivih osoba). Višestruka otpornost (voda, znoj).

Proizvod za zaštitu od sunca nanesite neposredno pre izlaganja suncu. Ponavljajte nanošenje često i u debelom sloju kako biste održali nivo zaštite, naročito nakon plivanja, znojenja ili brisanja peškirom. Za spoljasnju upotrebu.

Slični proizvodi: