KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

La Roche-Posay - LRP Anthelios nevidljivi osvežavajući sprej za lice SPF 50

  • Šifra Proizvoda:25456898

Tip preparata

SPREJ

Namena

ZAŠTITA OD SUNCA

Cena: 1.774 1.419 RSD

Dodaj u korpu

Kraći opis: Zaštita od sunca u spreju sa matifikacionim efektom, smanjuje neprirodan sjaj kože dajući vašem licu prirodni izgled.

Zaštita od sunca u spreju sa matifikacionim efektom, smanjuje neprirodan sjaj kože dajući vašem licu prirodni izgled. Dermatološki testirana krema sa visokim faktorom zaštite. Vodootporna je i ima prijatan miris. Krema za sunčanje je namenjena za lice. Čuva kožu sa hidratantnim efektom dajući dvostruki efekt u održavanju mladog izgleda vaše kože.Ovaj proizvod za sunčanje ima visoki spektar UV zaštite (UVA i UVB zrake). Krema odlična za osetljivu kožu i kožu sklonu alergijama na sunce.

Ova krema za sunčanje je pogodna za osetljivu kožu i kožu netolerantnu na sunce (sklonu osipu i crvenilu). Za ekstremne uslove svetlosti koji mogu da oštete kožu i izazovu crvenilo od sunca. Visoki i široki spektar zaštite (od nevidljivih UVA/UVB i vidljivih sunčevih zraka). Optimalni SPF 50+ faktor zaštite posebno ojačan protiv UVA zraka.

Ovaj proizvod za zaštitu od sunca dolazi u obliku osvežavajućeg spreja koji se brzo apsorbuje. Ambalaža omogućuje jednostavno nanošenje brzo upijujuće formule.