KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

La Roche-Posay - Anthelios mleko Spf 50 100ml

  • Šifra Proizvoda:25435173

Tip preparata

Mleko

Namena

ZAŠTITA OD SUNCA, NEGA TELA

Pakovanje

100ml

Kolekcija

Anthelios

Cena: 2.091 1.756 RSD

Dodaj u korpu

Vrlo visoka zastita za lice I telo, fotostabilna UVA/UVB-zaštita širokog spectra, namenjena osetljivoj koži i koži sklonoj netoleranciji na sunce poznatijoj kao alergija na sunce.  Koža je zaštićena od opekotina od sunca, reakcija kože i oštećenja ćelija od UV zraka. Takođe sprečava pojavu pigmentacijskih fleka izazvanih suncem. Štiti od preuranjenog starenja kože i dugotrajnog oštećenja ćelija.

 

Optimalna SPF 50+ zaštita pojačana protiv UVA-zraka (strožija od evropske preporuke), zahvaljujući patentiranom sastavu filtera Mexoplex® u kombinaciji sa termalnom vodom La Roche-Posay koja ima umirujuće i antioksidativno delovanje.
U novoj, još izraženije minimalističkoj, dermatološki ispitanoj formuli: bez mirisa, bez parabena, sa manje hemijskih filtera*, ispitano na nikal (nivoi nikla garantovano su niži od granice za alergijsku reakciju koja se javlja kod osetljivih osoba). Nekomedogeno. Bez belih tragova. Nemasna. Vrlo visoka vodootpornost. Bez parabena. Smanjen udeo hemijskih filtera. Bez mirisa.

 

Proizvod za zaštitu od sunca nanesite neposredno pre izlaganja. Ponavljajte nanošenje često i u debelom sloju kako biste održali nivo zaštite, naročito nakon plivanja, znojenja ili brisanja peškirom. Za spoljašnju upotrebu.

Slični proizvodi: