KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

Kartica poverenja

Farmanea apoteke poseduju Connectur@ program koji im omoguáva da kroz uslugu kartice poverenja obezbede bolju i povoljniju ponudu za pacijente kao i dostupnost i pristup informacijama o celokupnom asortimanu apoteka. Connectur@ kartica poverenja pruža razne pogodnosti prilikom kupovine u svakoj od Farmanea apoteka. Osim redovnih popusta o kojima se možete informisati u samim apotekama, mislimo na Vas i tokom cele godine.

Za svaki od datuma koji se nalaze u kalendaru zdravlja nagradićemo Vas popustima na posebno odabran i pripremljen asortiman u Farmanea apoteci. Connectur@ kartica poverenja se jednostavno dobija. Potrebno je da se obratite našim stručnim i ljubaznim farmaceutima i oni će Vam tokom Vaše prve kupovine izdati privremenu karticu. Svoju privremenu karticu koristite nesmetano sve dok je ne zamenite trajnom koja će Vam stići na kućnu adresu.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti našem profesionalnom timu u Contact centru koji je dostupan za Vas 24h, na besplatan broj telefona 0800/200-300.