KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

IMUNITET JE PRIORITET!

Jak imuni sistem je preduslov za dug i kvalitetan život. Najveći neprijatelj imunog sistema u organizmu su slobodni radikali. Slobodni radikali oštećuju zdrave ćelije i dovode do mutacija, što za posledicu može imati ozbiljne bolesti kao što je kancer.

Ipak, antioksidansi štite naše ćelije od slobodnih radikala. Jedan od najjačih antioksidanasa je vitamin C. Dijete u kojima je C vitamin zastupljen u velikoj meri neki stručnjaci povezuju sa smanjenjem rizika za razvoj kancera želuca, dojke, kolona i prostate. Citrusno voće, paprika, paradajz, kupus su dobri izvori vitamina C.

Kod pušača je nivo vitamina C u organizmu nizak i kada je unos optimalan, jer se vitamin C troši na sprečavanje oštećenja koja mogu nastati pod dejstvom štetnih materija iz duvanskog dima. Iz tog razloga se pušačima preporučuje povećan unos voća i povrća bogatog vitaminom C. Pored pušenja, česte infekcije, nedostatak sna, nepravilna ishrana, dugotrajna upotreba antibiotika, stres, težak fizički i mentalni rad, toksične materije akumulirane u životnoj sredini mogu oštetiti imunitet.

Svi imamo periode u kojima nam je imunitet oslabljen. Ukoliko imate česte prehlade (više od 4 do 6 puta godišnje) ili hronične bolesti, npr. bronhitis, herpes na usnama, i brzo se umarate – ovo je već znak za uzbunu. Alergije se, takođe, smatraju oboljenjima imunog sistema.

Ukoliko želite da vam organizam bude zdrav i otporan na izazivače bolesti, neophodno je da izgradite jak imuni sistem. Pored raznovrsne ishrane i urednih životnih navika (dovoljno sna i odmora, što manje stresa, nezloupotrebljavanje duvana i alkohola), od pomoći je i Protect Imunobeta glukan sirup.

Imunoβeta β-glukan sirup

 

Imunoβeta β-glukan sirup se preporučuje kao pomoć  kod:

•          stanja oslabljenog imuniteta

•          virusnih i bakterijskih  infekcija

•          pojačanog stresa, umora i iscrpljenosti

•          za odrasle i decu stariju od 3 godine

 

Imunoβeta β-glukan sirup u svom sastavu sadrži beta-D-glukan, prirodni polisaharid izolovan iz gljive bukovače i vitamin C.Ova kombinacija je optimalna zapoboljšanje imunog odgovora i odbrambene reakcije na viruse, bakterije, gljivice i sve ostale mikroorganizme i toksine. Preporučuje se kod stanja oslabljenog imuniteta, kod čestih infekcija respiratornog trakta i hroničnih upala, kao i kod autoimunih oboljenja.

 

Za detaljnije informacije o  Imunoβeta β-glukan sirupu i savete o jačanju i očuvanju imuniteta obratite se farmaceutima ConnectUra kontakt centra besplatnim pozivom na broj: 0800/200-300 ili na e-mail: informacije@farmanea.rs

 

ZUA Farmanea

Miloša Pocerca 25, 11000 Beograd

www.farmanea.rs

www.apotekafarmaneaonline.rs