KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

IDEAL SOLEIL BRONZE

IDEAL SOLEIL BRONZE

OPTIMALNA PREPLANULOST ZA OSETLjIVU KOŽU LICA

April 2015.- Kako bi odgovorio na očekivanja kod odabira proizvoda za zaštitu od sunca poput visoke zaštite, optimalne formule ali i blistavog i preplanulog tena, Vichy ove godine predstavlja revolucionarni proizvod: IDEAL SOLEIL BRONZE novi  hidratantni gel-fluid za optimalnu preplanulost osetljive kože lica koji pruža visoku zaštitu i idealnu preplanulost jer stimuliše prirodnu proizvodnju melanina za postizanje zlatnog, blistavog i ujednačenog ten. Proizvod je dostupan sa zaštitnim faktorom SPF 30 i SPF 50 i prilagođen je čak i osetljivoj koži lica.

CAPITAL SOLEIL POSTAJE IDEAL SOLEIL: VISOKA ZAŠTITA I OPTIMALNA NEGA ZA IDEALAN KVALITET KOŽE

Vichy je sproveo istraživanje na 700 žena* kako bi saznao šta žene očekuju od izlaganja  suncu i šta je ključ za postizanje idealne kože izložene sunčevim zracima? Rezultat govori da su faktori poput visoke zašite, pakovanja, teksture i prijatnosti među najbitnijim očekivanjima kod odabira nege za zaštitu od sunca - faktori koje je Vichy u potpunosti zadovoljio. No, većina žena takođe je zaključila da je uticaj na kvalitet kože ono što zaštitu od sunca čini idealnom. U potrazi su za proizvodom koji, osim što pruža optimalnu zaštitu od sunca, takođe i hidrira kožu, pruža mekoću, blistavost, čvrstinu i besprekoran ten bez tamnih fleka, crvenila i bubuljica.  Kako bi pružio idealno rešenje, Capital Soleil ove godine postaje Ideal Soleil: prva Vichy linija za zaštitu od sunca koja stavlja jednak naglasak na zaštitu, ali i negu osetljive kože na suncu. Vrlo visoka zaštita u kombinaciji sa optimalnim formulama i prijatnim teksturama pruža idealnu negu i zaštitu, čak i za osetljivu kožu.

IDEAL SOLEIL BRONZE je novi hidratantni gel-fluid za optimalnu preplanulost osetljive kože lica koji pruža visoku zaštitu i idealnu preplanulost  jer stimuliše prirodnu proizvodnju melanina za zlatan, blistav i ujednačen ten.  Ideal  Soleil Bronze omogućava efikasnu zaštitu čak i od dugih UV zraka, kao i blistav, preplanuo i dugotrajniji ten. Filter protiv „sivog tena“ i kompleks sa glicerinom udruženi sa tirozinom C (aktivatorom melanina) pružaju koži lica zlatan, blistav i ujednačen ten. Proizvod takođe sadrži Aquabioryl za još više hidratacije. Inovativna tekstura gel-fluida izuzetno je sveža, vodenasta, nemasna, nelepljiva i prilagođena čak i osetljivoj koži. Ideal Soleil Bronze ne sadrži kremu za samotamnjenje i dostupan je sa zaštitnim faktorom SPF 30 za visoku i SPF 50 za vrlo visoku zaštitu.

KOMPLEKS ZA OPTIMALNU PREPLANULOST

Zašto je Vichy kompleks za optimalnu preplanulost idealan izbor? Ideal Soleil Bronze deluje na 3 parametra za postizanje idealnog tena, ne samo na aktivaciju melanina:

1. TIROZIN C: prirodni aktivator melanina za brzo postizanje preplanulosti,

2. FILTERI PROTIV DUGIH UVA ZRAKA: od prvih dana izlaganja suncu ten je bez „pepeljastog“ ili „crvenog“ izgleda,

3. INTENZIVNA HIDRATACIJA: ujednačen, zdrav i postojan ten.

IDEAL SOLEIL: IDEALNA ZAŠTITA ZA SVAKI TIP OSETLjIVE KOŽE LICA

Ideal Soleil linija obuhvata proizvode koji odgovaraju potrebama svakog tipa osetljive kože lica: Obojena BB baršunasta krema za normalnu do suvu kožu i Obojeni BB „dry touch“ fluid za mešovitu do masnu kožu SPF 50,  idealan su izbor za prve dane na suncu sa visokom zaštitom i blagim efektom prekrivanja.  Trenutna prirodna boja tena, blistava koža i mekoća na dodir samo su neke od odlika prvih Vichy BB krema. Linija takođe sadrži baršunastu kremu SPF 50+ za normalnu do suvu kožu i dry touch fluid SPF 50/30 za mešovitu do masnu kožu.