KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

Uslovi korišćenja

PAŽNJA: UPOTREBOM OVE INTERNET STRANICE apotekafarmaneaonline.rs (u daljem tekstu: Farmanea tim) POTVRĐUJETE DA STE PROČITALI, RAZUMELI I PRIHVATILI SVE NAVEDENE USLOVE KORIŠĆENJA (U DALJEM TEKSTU “USLOVI”) I SLAŽETE SE DA STE OBAVEZNI DA IH POŠTUJETE, KAO I SVE DRUGE PRIMENLJIVE ZAKONE I PROPISE. UKOLIKO NE PRIHVATATE OVE USLOVE, NEMOJTE KORISTITI OVU INTERNET STRANICU.

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Naručivanje

Proizvodi se naručuju elektronskim putem i neopozivi su. Nakon prijema narudžbine preko internet stranice Farmanea tima, Farmanea tim je obavezan da izvrši potvrdu putem telefona ili e-maila.

Na e-mail koji ste ostavili kao kontakt, dobićete potvrdu da je porudžbina primljena od strane Farmanea tima. Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da pozovete broj 064/8202310 i sa našim farmaceutom završite Vašu poružbinu. Ukoliko Farmanea tim nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a  o tome će Vas obavestiti e-mailom (ili telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda. Sa isporukom tih proizvoda poslaćemo Vam e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

Način isporuke

Internet prodavnica Farmanea tima ima zaključen Ugovor sa PostExpress-om na teritoriji Republike Srbije.

Rok isporuke je 24 časa od trenutka prijema porudžbine. U dogovoru sa Vama, roba se može isporučiti u skladu sa uslovima koje propisuje Post Express, a to su:

1. danas za odmah

2. danas za danas

3. danas za sutra do 12 časova i 19 časova

Izuzetak od gore navedenih rokova isporuke predstavljaju područja u kojima se prijem pošiljke odvija samo određenim danima u nedelji, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti nakon prijema porudžbine.

Za sve porudžbine u vrednosti do 3.000 dinara, troškove poštarine snosite Vi, dok za svaku porudžbinu u vrednosti preko 3.000 dinara, troškove poštarine snosi Farmanea tim.

 Farmanea tim se obavezuje da naručene artikle isporuči neoštećene i u predviđenom roku. Vi ste dužni da prilikom preuzimanja poručenog proizvoda proverite eventualna oštećenja i odmah ih reklamirate dostavnom radniku, kao i da odbijete prijem vidno oštećene robe.

Ako je porudžbina izvršena preko vikenda (subota i nedelja) dostava se vrši kao da je porudžbina primljena prvog radnog dana nakon vikenda.

Plaćanje

Proizvode koje želite da kupite plaćate pouzećem ili putem uplatnice na tekući račun.

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa sa porudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši u gotovom novcu na ruke dostavnom radniku koji Vam donosi pošiljku.

Plaćanje putem uplatnice na tekući račun podrazumeva plaćanje na tekući račun Farmanea tima koji se vodi kod ProCredit banke broj: 220-72117-51.

U slučaju plaćanja preko tekućeg računa putem uplatnice, isporuka se vrši kao što je navedeno u Načinu isporuke.

Korišćenje sajta

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja internet stranice Farmanea tima isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.

Korisnicima internet stranice Farmanea tima strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja ili usporenja sajta.

Nedozvoljeno korišćenje internet stranice Farmanea tima iz prethodnog stava, smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Povrat/reklamacija robe

Farmanea tim garantuje za kvalitet svojih artikala. Svi artikli su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi Farmanea tim.

Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom.

Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke Vaša dužnost je da u prisustvu dostavnog radnika izvršite pregled proizvoda i da ukažete na eventualna vidljiva oštećenja, u kom slučaju će proizvod biti zamenjen.

Garancija ne važi u slučaju oštećenja proizvoda nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe sa Vaše strane.

Preporuka

Informacije na ovoj internet stranici nisu zamena za stručna mišljenja Vašeg lekara, farmaceuta ili drugog zdravstvenog radnika.

Pre kupovine proizvoda, možete da konsultujte lekara ili našeg farmaceuta, ukoliko niste sigurni:

  •          da li vam on uopšte treba,
  •          kako deluje,
  •          kakav je način primene,
  •          kako se dozira,
  •          koliko se dugo preparat uzima,
  •          sme li se kombinovati sa preparatima koje već koristite,
  •          da li se sme davati deci ili trudnicama, ukoliko ste ga njima namenili.

Nakon kupovine bilo kog proizvoda sa ovog sajta, preporučujemo da uvek dobro pročitate uputstvo proizvođača i da se prilikom primene ili upotrebe rukovodite  istim.

Tačnost informacija

Informacije na ovoj internet stranici mogu biti nepotpune ili zastarele. Mi preuzimamo podatke od proizvođača ili uvoznika, te ih kopiramo i memorišemo i ne prihvatamo odgovornost za tačnost podataka na ovom sajtu.  

Informacije na ovom sajtu nisu i ne mogu biti zamena za stručna mišljenje lekara ili farmaceuta.

Odgovornost

Mi ne prihvatamo bilo kakvu odgovornost za porudžbine primljene od, ili robu isporučenu osobama mlađim od 18 godina.

Online farmaceut

Farmanea tim , kao i saradnici koji pružaju usluge preko internet stranice ne prihvataju odgovornost za bilo kakve medicinske, pravne ili finansijske događaje i rezultate u vezi sa uslugama koje se pružaju kroz servis Online farmaceuta. Internet stranica Farmanea tima nije namenjena da se koristi za:

1.Lečenje hitnog medicinskog stanja ili bolesti

2.Savetovanje ili rešavanje pravnih, medicinskih ili finansijskih pitanja izvan okvira onoga što je dogovoreno u Politici privatnosti i Uslovima korišćenja.

Za bilo kakav hitan medicinski slučaj, treba odmah da kontaktirate broj za hitne slučajeve u Vašoj zemlji.

Informacije ili savete online farmaceuta na ovoj internet stranici treba da koristite kao vodič, a ne kao konačan savet, lečenje, i da se usvoji bez bilo kakve konsultacije sa Vašim ličnim lekarom, farmaceutom. Ništa što se koristi na ovoj internet stranici ne može da zameni odnos lekar - pacijent.

Ova internet stranica nije namenjen za dijagnostikovanje i lečenje bolesti, već je samo informativnog karaktera.

Sve savete i/ili informacije dobijene direktno ili indirektno preko ove internet stranice prihvatate na sopstveni rizik.

Internet stranica Farmanea tima niti bilo ko od njegovih vlasnika, menadžera, direktora, zaposlenih, partnera, oglašivača ili saradnika ne preuzima bilo koju pravnu odgovornost za bilo kakvu netačnu ili obmanjujuću informaciju koja je bilo profesionalna ili sadržana u okviru internet stranice.

Informacije na ovoj internet stranici (uključujući ali ne ograničavajući se na Online farmaceuta) spadaju u opšte informativne svrhe i ne bi trebalo da budu zamena za profesionalni medicinski savet , evaluaciju i negu od strane Vašeg lekara, farmaceuta ili drugih kvalifikovanih zdravstvenih radnika. Ništa na ovoj internet stranici ne treba da se koristi za lečenje ili dijagnostiku medicinskog ili zdravstvenog stanja ili zameni bilo kakav odnos sa svojim lekarom, farmaceutom ili nekim drugim kvalifikovanim zdravstvenim radnikom. Zdravstvene informacije postavljene na ovoj internet stranici i interaktivni odgovori (ako ih ima) nisu namenjeni i ne podrazumevaju se kao profesionalni medicinski savet.

Ako imate ili sumnjate da imate medicinski problem, ili stanje, odmah kontaktirajte lekara, farmaceuta ili druge kvalifikovane zdravstvene radnike. Ne treba nikada da zanemarite medicinski savet ili da odložite traženje pomoći od starne Vašeg lekara zbog nekih informacija koje ste pročitali na ovoj internet stranici (uključujući ali ne ograničavajući se samo na Online farmaceuta). Nikakve dodatke u ishrani ili bilo koji tretman ne smete započeti jer ste to pročitali na našoj internet stranici dok se ne posavetujete sa Vašim lekarom, farmaceutom ili drugim kvalifikovanim zdravstvenim radnikom.

Odustanak od ugovora odnosno porudžbenice

Imate pravo da odustane od ugovora odnosno porudžbenice bez navođenja razloga (osim ukoliko sami želite da navede razloge za odustanak).

Pravo na odustanak ostvarujete izjavom koju možete dati na posebnom Obrascu za odustanak, koji će Vam Farmanea tim dostaviti prilikom isporuke robe. Izjava o odustanku se smatra blagovremenom ukoliko je poslata Farmanea timu u roku od 14 dana od trenutka kada roba dospe u državinu kupca, odnosno trećeg lica koje ste Vi odredili, a koje nije prevoznik. Izjava o odustanku proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata prodavcu.

Saglasnost i promene uslova

Obavezni ste da pre kupovine putem internet stranice Farmanea tima pročitate ove Uslove kupovine.

Farmanea tim se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog,  a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.

Korišćenje naših servisa podrazumeva Vašu saglasnost sa svim navedenim Uslovima kupovine na ovoj internet strani.

 

Hvala Vam na ukazanom poverenju!