KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

Politika privatnosti

U ime Farmanea tima obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/potrošačima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Uz Vašu saglasnost, Vaši registrovani podaci kao što je e-mail adresa mogu poslužiti za povremeno ili redovno informisanje o našim novostima i obaveštenjima. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške poruke.

Da bismo uspešno obradili  Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaši sledeći podaci: Ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon, grad, poštanski broj. Uz pomoć navedenih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe niti ćemo iste činiti dostupnim trećim licima.

      Svi podaci koje dostavite biće zaštićeni u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. 

Način korišćenja informacija

Mi interno koristimo podatke o našim korisnicima, da statistički analiziramo korišćenje sajta, poboljšamo sadržaj i našu ponudu kao i da prilagodimo sadržaj našeg sajta i raspored istog. Takođe možemo koristiti informacije o Vama koje će Vam u nekim slučajevima koristiti radi ostvarivanja Vaših (zajedničkog) interesa, kao što su ciljani baneri i promocije, uz Vaše odobrenje i saglasnost koje se daje prihvatanjem uslova za korišćenje a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Vaši podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla, pa se ovim putem obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kojem trećem licu. Svi zaposleni su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni za poštovanje ove Politike zaštite privatnosti.

Farmanea tim NEĆE svesno sakupljati internet kontakt podatke od dece i maloletnh lica (u skladu sa zakonskim zahtevima), te ukoliko saznamo da raspolažemo ličnim podacima o nekom detetu ili maloletnom licu, takve podatke ćemo obrisati iz naših sistema. Izuzima se svaka odgovornost za porudžbine primljene od, ili isporučene osobama mlađim od 18 godina.

Povezane Internet stranice

Druge internet prezentacije čiji se linkovi nalaze na našem sajtu, ili koje imaju linkove na našem sajtu, mogu da imaju različitu politiku. Farmanea tim ne deli nikakve lične podatke sa takvim sajtovima i ne snosi odgovornost za bilo kakve podatke ili sadržaj takvih sajtova. Mi Vam toplo preporučujemo da pregledate politiku o privatnosti na takvim sajtovima za više detalja. Farmanea tim ne garantuje niti podržava bilo kakve informacije ili politike iznesene na bilo kom sajtu koji nije pod kontrolom Farmanea tima.

Saglasnost i promene uslova

Korišcenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.

 Vi se obavezujete da ćete se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.

 

Hvala Vam na ukazanom poverenju.