KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

O nama

U godinama kada svaka reč i gest farmaceuta predstavlja borbu za vraćanje poverenja i autoriteta, Zdravstvena ustanova apoteka Farmanea izgradila je sistem koji čini 49 apoteka, Galenska laboratorija, kao i Centar za kontinuiranu edukaciju.

Svojim svakodnevnim aktivnostima zaposleni u zdravstvenoj ustanovi daju značajan doprinos naporima da farmaceut u apoteci zauzme važno mesto u sistemu zdravstvene zaštite, ali i da održi profitabilnost u poslovanju.

Konstantno ulažemo napore u promovisanju zdravlja stanovništva kao i prevenciji bolesti, o čemu govore brojne aktivnosti koje se svakodnevno sprovode.

U cilji standardizacije kvaliteta svojih usluga u decembru 2007. godine sertifikovan je Sistem menadžmenta kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001, a u decembru 2010. učestvovali smo u Pilot projektu Akreditacija zdravstvenih ustanova Srbije.

Naš cilj je ne samo da Vam obezbedimo kvalitetne prizvode i pružimo uslugu visokog standarda, već i da Vam ponudimo stručan savet i pomoć za rešavanje Vaših zdravstvenih problema. Požrtvovan tim stručnjaka nudi iskustvo, znanje i ljubaznost. Kod nas možete naći: širok asortiman lekova, pomoćnih lekovitih sredstava, preparativne i dekorativne kozmetike, hrane i opreme za bebe…

 

Vaša Farmanea