KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

ESENSA - Burra Active Age Defense - dnevna krema 50 ml

  • Šifra Proizvoda:40000954

Tip preparata

KREMA

Namena

NEGA LICA ZA SVE TIPOVE KOŽE, NEGA PROTIV STARENJA

Pakovanje

50 ml

Kolekcija

BURRA

Cena: 1.950 1.638 RSD

Dodaj u korpu

Namenjena je za svakodnevnu negu i regeneraciju, formulisana da zadovolji specifične potrebe kože ljudi koji su konstantno izloženi negativnom uticaju faktora spoljašnje sredine i stresa.

Caprooyl Tetrapeptide-3 stimuliše normalne metaboličke procese i sintezu važnih strukturnih proteina kože, na prvom mestu sintezu ključnih komponenata dermo-epidermalnog spoja: kolagena VII, fibronektina i laminina. Na ovaj način Caprooyl Tetrapeptide-3 ojačava strukturu vezivnog tkiva dermo-epidermalnog spoja, sprečavajući njegovo ravnanje koje se javlja sa godinama. Dejstvom peptida na kožu, smanjuje se nastanak finih linija i bora i obezbeđuje se kontinuirana rehidratacija i regeneracija zrele kože.Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak kože koji obezbeđuje hidrataciju kože. Molekuli hijaluronske kiseline akumuliraju i vezuju za sebe vodu i upravo ta osobina daje koži vedrinu i mladost.Arganovo ulje pospešuje mikrocirkulaciju i omogućava maksimalnu prehranu ćelija kože, nadoknađuje vlagu, ujednačava ten, smanjuje bore, zateže, regeneriše i podmlađuje kožu. Ulje marule obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju, štiti i podmlađuje, a koža ga lako i brzo apsorbuje.Beta-glukan je prirodni polisaharid koji podstiče aktivnost imunog sistema i sintezu kolagena. Stimulišući prirodne procese regeneracije, održava optimalnu vlažnost kože i štiti je od spoljašnjih uticaja.

Ova krema se nanosi svakog dana u tankom sloju na lice i vrat. Može se koristiti kao podloga za šminku. Idealne je lagane teksture i koža je brzo upija. Obezbeđuje visok stepen hidratacije i vidljivo ublažava postojeće bore i fine linije.

Slični proizvodi: