KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

ESENSA - Burra Active Age Defense - antirid 20 ml

  • Šifra Proizvoda:40000961

Tip preparata

KREMA

Namena

NEGA LICA I OČIJU ZA SVE TIPOVE KOŽE, NEGA PROTIV STARENJA

Pakovanje

20 ml

Kolekcija

BURRA

Cena: 1.298 1.090 RSD

Dodaj u korpu

Predstavlja osnovu anti-age tretmana za negu i regeneraciju područja oko očiju, kao i predela oko usana. Specifičan kompleks peptida efikasno umanjuje pojavu bora i obezbeđuje osetljivoj koži dugotrajnu antiridhidrataciju, čineći predeo oko očiju svetlijim. Smanjuje nadutost i tamne kolutove ispod očiju, povećava čvrstinu i tonus regije oko očiju, vidljivo ublažava postojeće bore oko očiju i usana. Ovaj antirid deluje stimulativno na podizanje energije ćelija kože, obezbeđuje visok stepen hidratacije, podstiče regeneraciju kože i uklanja znakove umora i poseduje antioksidativno dejstvo.

Specifičan kompleks peptida, povećava elastičnost kože, poboljšava limfnu drenažu i dovodi do smanjenja nadutosti predela ispod očiju. Dejstvom peptida na kožu, smanjuje se nastanak finih linija i bora i obezbeđuje se kontinuirana rehidratacija i regeneracija zrele kože.Ekstrakt alge Euglena Gracilis, ima hronobiološki efekat na podizanje energije ćelija kože, bori se protiv znakova umora, povećava tonus i čvrstinu kože. Preporučuje se za noćnu negu kako bi podstakao ćelijski metabolizam za vreme faze oporavka kože.Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak kože koji obezbeđuje hidrataciju kože. Molekuli hijaluronske kiseline akumuliraju i vezuju za sebe vodu i upravo ta osobina daje koži vedrinu i mladost.Arganovo ulje pospešuje mikrocirkulaciju i omogućava maksimalnu prehranu ćelija kože, nadoknađuje vlagu, ujednačava ten, smanjuje bore, zateže, regeneriše i podmlađuje kožu. Ulje marule obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju, štiti i podmlađuje, a koža ga lako i brzo apsorbuje.Beta-glukan je prirodni polisaharid koji podstiče aktivnost imunog sistema i sintezu kolagena. Stimulišući prirodne procese regeneracije, održava optimalnu vlažnost kože i štiti je od spoljašnjih uticaja.

Antirid se nanosi uveče nežnim pokretima na celo područje oko očiju (podočnjaci, gornji kapci sve do obrva, bore u uglovima očiju). Nežno razmažite (bez pritiskanja) od unutrašnjeg ka spoljnom uglu oka i nežnim tapkanjem utrljajte negu u kožu. Nanošenje završite na borama u uglovima očiju. Može se nanositi sve do ivica trepavica.

Slični proizvodi: