KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

DERMABLEND [3D CORRECTION]

Mart 2016.- Nekad je za postizanje savršenog tena bilo potrebno naneti više slojeva kozmetičkih proizvoda, a kod kože sklone nepravilnostima rezultat višeslojnog nanošenja pudera je često neprirodan izgled koji podseća na „masku“. Novi Dermablend 3D Correction korektivni puder obećava transformaciju 3D nepravilnosti u 2D – u samo jednom sloju. Kako je to moguće? Dermablend 3D Correction sadrži visoku koncentraciju pigmenata zbog čega je za vidljiv efekat dovoljno samo jedno nanošenje koje hidrira, matira i koriguje izgled kože tokom 16 sati[1]. Koža sklona aknama postaje glatka, ten se ujednačava i lice postaje „spremno da se suoči sa svetom“.

Žene oduvek vode bitku sa nepravilnim tenom i sve do danas za postizanje ujednačenog izgleda bilo je potrebno naneti više slojeva kozmetičkih proizvoda (podlogu, korektor, puder...). Iako kombinacija različitih proizvoda omogućava ujednačen ten, problem nepravilnosti u obliku izbočina, udubljenja i ožiljaka ostaje vidljiv, a lice dobija neprirodan izgled. Ove godine, Vichy Dermablend stavlja naglasak na korekciju vidljivih nepravilnosti na koži i razvija korektivni puder za masnu kožu sklonu aknama Dermablend [3D CORRECTION]. Zahvaljujući revolucionarnoj i inovativnoj teksturi - Alliagel™, ovaj korektivni puder omogućava da koža slobodno diše, a aktivni sastojci, salicilna kiselina i Eperuline, deluju na nepravilnosti i crvenilo.

 

Samoocenjivanje 60 žena

 

DERMABLEND [3D CORRECTION] korektivni puder pruža vidljiv efekat u samo jednom nanošenju! Novi proizvod kožu dodatno hidrira, matira i koriguje tokom 16 sati uz osećaj lakoće i izuzetno prirodan efekat. Korektivni puder sadrži AlliAgel™ formulu: izuzetnu kozmetičnost u kombinaciji sa najvišom efikasnošću. Tekstura kombinuje vodenu i bezvodnu fazu koje se savršeno upotpunjuju i zadržavaju svoja najbolja svojstva. Vodena faza pruža osećaj hidratacije i svežine vode na koži i smiruje je dok se upija. Time omogućava ugodan i umirujući osećaj na koži tokom nanošenja, a nakon nanošenja pudera na koži ostaje tanak, mek i baršunast veo. Zahvaljujući teksturi bez ulja i optimalnom odabiru mineralnih pigmenata koža ostaje glatka od jutra do mraka.


Vichy DERMABLEND [3D CORRECTION] korektivni puder u potpunosti ujednačava boju kože, a istovremeno izglađuje, poravnava i transformiše izgled izbočine i udubljenja, 3D nedostatke teksture kože u 2D. Zahvaljujući salicilnoj kiselini keratolitičkih svojstava, formula deluje na nepravilnosti i uz pomoć Eperuline, aktivnog sastojka koji ima umirujuća svojstva, ugodno deluje protiv crvenila i pomaže sprečavati pigmentne ožiljke od akni.
Oslobođena uobičajenih višestrukih slojeva koji su je gušili, koža je ujednačena bez osećaja težine.


SAVET PROFESIONALNOG ŠMINKERA MILICE JEVTIĆ
„Kao profesionalni šminker godinama unazad koristim Vichy Dermablend pudere za razna snimanja I fotografisanja. S obzirom da radim I kao glumica uvek insistiram da mi stave moj Dermablend puder, jer sam tada sigurna da će šminka biti postojana I lice izgledati sveže tokom čitavog dana.
Posebnost ovog pudera je u tome što je jedan od retkih koji sme da ide na područje oko očiju I redovno ga preporučujem i samo kao korektor osobama koje žele da šminkom pokriju razne probleme sa podočnjacima. Ukoliko je izbor za lice laganija tekstura I dalje Dermablend može da bude izbor za korektor jer se savršeno stapa sa drugim tečnim puderima, a idealno prekriva podočnjake. Na prvi momenat može vam se učiniti da je gust I težak, ali ukoliko dozvolite sebi da ga probate više se nećete odvajati od njega“.

Kako postići besprekoran i prirodan ten, pravilno naneti šminku i ostale savete, mišljenja stručnjaka i video isečke možete pronaći na http://www.vichy.rs/site/pages/blogPage.aspx