KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

DARPHIN - Exquisage set

  • Šifra Proizvoda:96011095

Tip preparata

Krema

Namena

Set krema za negu lica i zonu oko oka i usana

Cena: 16.455 13.823 RSD

Dodaj u korpu

Kraći opis: Exquisâge Beauty Revealing krema za lice i Exquisâge Beauty Revealing krema za zonu oko oka i usana

Aktivni sastojci krema revitalizuju kožu i čine je blistavom, uz ekskluzivni CellueVie kompleks, koji izglađuje bore i učvršćuje kožu lica. Dopunite svoj ritual nege mirisnim, obnavljajućim Aromatičnim uljem jasmina.


Exquisâge Beauty Revealing krema za lice jača kožu i štiti je od umora i istrošenosti. CelluVie kompleksom budi i aktivira životnu energiju, dok probiotici podstiču oporavak zaštitne barijere kože, pomažući joj da duže zadrži vlažnost i zaštiti se od agresivnih faktora spoljašnje sredine. Balansira različite emolijente sa moćnim sastojcima, stvarajući komfornu teksturu koju ćete na licu osećati poput “druge kože”. Bogata na dodir, brzo se upija i na koži postaje najfiniji, nemasni veo prijatnosti i mekoće.Exquisâge Beauty Revealing krema za zonu oko oka i usana vraća energiju koži, uz izražajne oči i izuzetan osmeh. Zahvaljujući revolucionarnom CelluVie kompleksu, koji podražava prirodnu proizvodnju kolagena, i zlatnoj kamilici, ova senzualna krema brzo obnavlja, hidrira i štiti kožu. Elastičnost je vidno poboljšana. Linije i bore se ublažavaju. Sjaj je pojačan, a vidljivost podočnjaka i nadutosti vidno smanjena.


Aromatično ulje jasmina je luksuzno, jako koncentrovano ulje, koje poboljšava tonus i elastičnost kože. Stimuliše rast ćelija, obnavlja ih i čini kožu čvršćom. Zato se preporučuje za zatezanje i učvršćivanje zrele kože.