KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

BURЯA Dermalift volume up

BURЯA Dermalift volume up krem za vrat, dekolte i grudi predstavljaanti-age tretman za negu i regeneraciju zrele kože vrata, dekoltea i grudi. Intenzivno podmlađuje kožu vrata i obezbeđuje dugotrajni lifting efekat, čime odlaže invazivne tretmane. Inovativna formulacija dodatno povećava volumen grudi, hrani i neguje kožu lica, delujući antioksidativno u skladu sa fiziološkim potrebama kože.

Zahvaljujući dejstvu aktivnih komponenti i visokom antioksidativnom učinku na koži, aktivni principi prodiru u sve slojeve kože – i to bez igle! Tada postepeno otpočinje proces regeneracije, posebno na koži vrata, na ćelijskom i unutarćelijskom nivou. Za razliku od aparaturnih metoda u kozmetičkim procedurama, Dermalift volume up krem ubrzava obnavljanje ćelijskih struktura kože vrata i dekoltea. Nadomeštena stimulacija produkcije sinteze kolagena i elastina, podstiče efekat zatezanja kože vrata, dajući mnogo bolje dugoročne rezultate od pojedinačnih invazivnih hirurških metoda. Koža ubrzo dobija željenu elastičnost, a proces regeneracije počinje odmah nakon primene krema.

Formulisan je na bazi aktivnih komponenata: Majestem ekstrahovanog iz biljke Runolist (Leontopodium Alpinum Callus), koji omogućava vidljive rezultate lifting efekta na opuštenoj koži vrata i dekoltea i Palmitoyl Isoleucina koji učvršćuje kožu lica i grudi.  Ovi aktivni sastojci štite kožu od oksidativnog stresa (zagađenja vazduha, UV zračenja), utiču na obnavljanje ćelija kože,

obezbeđuju čvrstinu i jedrinu, jer omogućavaju bolju produkciju kolagenih i elastičnih vlakana štiteći integritet kože. 

BURЯA Dermalift volume up krem za lice, vrat, dekolte i grudi

  • vidno ublažava bore i poboljšava tonus kože
  • podstiče regeneraciju kože lica, vrata, dekoltea i grudi
  • povećava volumen grudi  
  • namenjen i osetljivoj koži
  • pruža dugotrajan efekat hidratacije

                                                              

                                                  Sve što je Vašoj koži potrebno!

 

 Za detaljnije informacije o BURЯA Dermalift volume up kremu za lice, vrat, dekolte i grudi obratite se farmaceutima ConnectUr@ kontakt centra besplatnim pozivom na broj 0800/200-300 ili na e-mail informacije@farmanea.rs.

ZUA Farmanea

Miloša Pocerca 25, 11000 Beograd

www.farmanea.rs 

apotekafarmaneaonline.rs