KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

AQUALIA THERMAL

Dinamična hidratacija za svež i odmoran pogled u svakom trenutku

Jun 2014. - Ove godine Vichy nastavlja revoluciju na području dinamične hidratacije i predstavlja novi Aqualia Thermal balzam za područje oko očiju:prvi Vichy balzam koji uravnotežava cirkulaciju vode na području oko očiju i pruža svež pogled u svakom trenutku. Zaboravite na vrećice ispod očiju i natečene oči ujutru kao i na umoran izgled područja oko očiju tokom večeri. Novi Aqualia Thermal balzam ublažava linije isušenosti, uravnotežava volumen područja oko očiju i dugotrajno ga hidrira. Zajedno sa Aqualia Thermal dnevnom negom čini dinamičan duo za svež izgled u svakom trenutku!

Koža oko očiju 3 do 5 puta je tanja od ostalih delova kože što je razlog slabe distribucije vode i povremene dehidriranosti. Upravo to može dovesti do pojave tankih linija isušenosti, podočnjaka, tamnih vrećica i gubitka svežeg i odmornog pogleda. Hidratacija je ključ do postizanja idealne kao i osnovna potreba isušene kože, a često nege koje koristimo, ne pružaju dugotrajnu i optimalnu hidrataciju. Upravo zbog toga koža postaje isušena. Koža sadrži 70% vode, ali određeni delovi kože lica dehidriraju brže i više od ostalih. Ta neravnoteža uzrokuje pojavu linija isušenosti, umornog izgleda tena i „ispijen” izgled lica. Glavno očekivanje kod odabira idealne nege za hidrataciju je sveža lepota koja traje: izuzetno je važno koristiti negu koja stimuliše raspodelu vode kroz kožu lica- takozvanu dinamičnu hidrataciju.

Ove godine Vichy ide korak dalje i predstavlja dinamičnu hidrataciju za svež pogled u svakom trenutku:

NOVI AQUALIA THERMAL BALZAM ZA PODRUČJE OKO OČIJU  je prvi Vichy balzam koji uravnotežava cirkulaciju vode na području oko očiju i pruža svež pogled u svakom trenutku. Novi Aqualia Thermal balzam ublažava linije isušenosti, uravnotežava volumen područja oko očiju i dugotrajno ga hidrira. Proizvod se nanosi ujutru protiv natečenih očiju i uveče protiv podočnjaka. Jedinstvena tehnologija dinamične hidratacije temelji se na jedinstvenoj formuli: nova generacija 3 hidrirajuća šećera (hijaluronska kiselina, aquabioril i Λ- karagenani) zajedno sa Vichy termalnom vodom zadržava vodu unutar kože i omogućava uravnoteženu hidrataciju u svim zonama lica. Inovativna tekstura gela koji se pretvara u vodu pruža jedinstven doživljaj hidratacije, zadržava hranljive sastojke u koži, brzo se upija i dobra je podloga za šminku.

Zajedno sa Aqualia Thermal dnevnom negom predstavlja dinamičan duo za svež izgled u svakom trenutku.

AQUALIA THERMAL DINAMIČNA HIDRATACIJA krema za osetljivu kožu lica efikasno hidrira isušena područja lica zahvaljujući ravnomernom rasprostiranju vode kroz   kožu lica za dugotrajnu hidrataciju. Termalna voda Vichy je udružena sa sastojcima koji  omogućuju ravnomjernu hidrataciju svih područja lica za svježiji i blistaviji izgled tena. Proizvod je dostupan u laganoj teksturi za normalnu i mešovitu isušenu kožu i u bogatoj za suvu i izuzetno suvu isušenu kožu. Aqualia Thermal dinamična hidratacija primerena je za osetljivu kožu i ispitana je pod dermatološkim nadzorom. 

AQUALIA THERMAL  LINIJA ZA DINAMIČNU HIDRATACIJU

Aqualia Thermal proizvodi za dinamičnu hidrataciju sadrže izuzetno senzorijalne teksture optimalne tolerancije i pružaju efikasnu transformaciju za svežu lepotu kože. Linija se sastoji od Aqualia Thermal dinamične hidratacije za normalnu do mešovitu i suvu isušenu kožu, moćnog seruma za sve tipove kože i novog balzama za područje oko očiju. Linija takođe sadrži Aqualia SPA dnevnu i noćnu negu protiv znakova umora od prvog jutra.