KOSA

KOŽA

OPUŠTANJE I KONCENTRACIJA

DODACI ISHRANI

MEDICINSKI PROIZVODI

OSTALO

3D korekcija

1981. godine dermatolog dr Craigs Roberts promenio je živote mnogih žena razvijajući puder tj. podlogu koja je spajala dve potrebe: potpuno prekrivanje nepravilnosti tena i visoku toleranciju kože sa prirodnim sastojcima. Posebne tehnologije sjajnih performansi omogućavale su napredak u poboljšanju života onih koji su patili od velikih nepravilnosti na koži. Žene širom sveta su konačno počele da se osećaju dobro u sopstvenoj koži. Tridesetpet godina kasnije, Vichy Dermablend privukao je sve više korisnika sa svojim novim, poboljšanim formulama za prekrivanje nepravilnosti tena (lica i tela), a od danas i za vidljive „3D“ nepravilnosti kože.

ŠTA KADA BISMO MOGLI PREKRITI I TRANSFORMISATI 3D NEPRAVILNOSTI U 2D U SAMO JEDNOM SLOJU?

SLOJEVITO NANOŠENJE PRESTAJE DANAS

Vichy Dermablend već sada nudi najbolje formule za korekciju svih nedostataka u boji kože, od laganog crvenila do najvidljivijeg vitiliga. Danas, vodeća marka u prekrivanju nedostataka, ide korak dalje u suptilnoj umetnosti prekrivanja pretvarajući 3D nepravilnosti u 2D.

 

Vichy Dermablend [3D CORRECTION] korektivni puder za masnu kožu sklonu aknama
Stavljajući naglasak na korekciju vidljivih nepravilnosti na koži, Vichy Dermablend korektivni puder sa efektom 3D korekcije u potpunosti ujednačava ten, a istovremeno izglađuje i poravnava izbočine i udubljenja, najvećih 3D nedostataka teksture kože.
DERMABLEND [3D CORRECTION], korektivni puder za čiji je vidljiv efekat dovoljno samo jedno nanošenje, hidrira, matira i koriguje kožu tokom 16 sati uz osećaj lakoće i izuzetno prirodan efekat. Koža sklona aknama postaje glatka, ten se ujednačava i lice postaje „spremno da se suoči sa svetom“.
Zahvaljujući revolucionarnoj i inovativnoj teksturi - Alliagel™ koža slobodno diše, a dermatološki aktivni sastojci, salicilna kiselina i eperulin, leče nepravilnosti i umiruju upalna crvenila. Formula garantuje visoku toleranciju, kao i kod svih Vichy proizvoda.

TEKSTURA 3 U 1 = U samo jednom sloju vrlo visoka moć prekrivanja

Po prvi put Vichy predstavlja Alliagel™ formulu: izuzetna senzorijalnost u kombinaciji sa izuzetnom efikasnošću. Ovaj gel sadrži pigmente i agense za optičku korekciju koji prekrivaju nepravilnosti i otkrivaju novu, ujednačenu, glatkiju i lepšu kožu. Tekstura kombinuje dve faze koje se savršeno upotpunjuju i zadržavaju svoja najbolja svojstva: jednu bezvodnu (anhidrovanu) i jednu vodenu. Vodenasta faza pruža osećaj svežine na koži i umiruje je dok se upija. Takođe omogućava da se osećaj peckanja od upaljenih bubuljica smanji. Uz pomoć Alliagel™ formule nakon nanošenja pudera na koži ostaje tanak, mek i baršunast veo. Zahvaljujući teksturi bez ulja i optimalnom odabiru mineralnih pigmenata koža je glatka od jutra do večeri.

92% ŽENA SMATRA DA DERMABLEND [3D CORRECTION] KOREKTIVNI PUDER POPRAVLjA TEKSTURU NjIHOVE KOŽE SKLONE AKNAMA
Zahvaljujući salicilnoj kiselini keratolitičkih svojstava, formula uklanja i najukorenjenije nepravilnosti i uz pomoć eperulina, aktivnog sastojka koji umiruje, deluje protiv iritacija i crvenila i sprečava nastanak pigmentnih ožiljaka od akni.
Oslobođena od uobičajenih višestrukih slojeva koji su je gušili, koža je ujednačena bez osećaja težine.

Sve do danas, za postizanje savršenog tena bilo je potrebno naneti više slojeva kozmetičkih proizvoda (podlogu, korektor, puder…). Vichy DERMABLEND [3D CORRECTION] korektivni puder u potpunosti ujednačava boju Vaše kože, a istovremeno izglađuje, poravnava i transformira izbočine i udubljenja, najvećih 3D nedostataka teksture kože u 2D.

Vichy DERMABLEND [3D CORRECTION]:

1 UJEDNAČAVA uz pomoć Alliagel ™ formule. Površina i boja kože u potpunosti su ujednačene, a pore su minimizirane.
2 TRETIRA aktivnom formulom koja smanjuje broj nepravilnosti iz dana u dan.
3 PREKRIVA kombinacijom visoke moći prekrivanja i izuzetnog efekta matiranja u teksturi tako laganoj da zaboravite da je imate na sebi.

UJEDNAČITE SVOJU KOŽU U 3 MINUTA
DERMABLEND [3D CORRECTION] SAVETI ZA NANOŠENJE

 

IZDVOJITE

Uzmite malu količinu proizvoda Dermablend korektivnog pudera na vrškove prstiju ili na vrh četkice za nanošenje pudera.

NANESITE

Nanesite proizvod na područja nepravilnosti u pigmentaciji i teksturi kože. Tapkajte područja kako bi se proizvod upio u kožu. Ponovite postupak ukoliko su nepravilnosti još uvijek vidljive.

IZJEDNAČITE

Sa velikom četkom za nanošenje pudera ili prstima izjednačite svu nanesenu količinu proizvoda prema vanjskim rubovima lica kako bi se ten u potpunosti izjednačio.